Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan férfi-nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi-nő, aki normális értékeket képvisel? Vagy mindkét nem "elkurvult" a maga nemében?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Létezik hát, csak túl sokan bedumálnak maguknak mindenféle butaságot és ontják itt magukból.
2012. ápr. 8. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Off: Első, mire gondolsz?
2012. ápr. 8. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Például, ha valaki csalódik párszor, akkor az egész női vagy férfi nemet elkezdi ócsárolni és nem tesz kivételt.

Itt is van bőven ilyen férfi, meg pár nő, akik csalódtak és megbotránkoztató dolgokat írnak.

Pl. az összes nő a pénzre hajt és minden férfi megcsalja a párját, kivétel nélkül, satöbbi.

Ha sűrűn olvasod ezt a témakört, te is találkozol ezekkel az emberekkel.

2012. ápr. 8. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Definiald a normalis ertekeket pls
2012. ápr. 8. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Sokkal több, mint hinnéd.
2012. ápr. 8. 14:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Férfi:

-normálisan és reálisan látja a világot

-vannak céljai amikért hajt előre

-vannak távoli vágyai amiket szeretne elérni

-nem akar megvenni senkit se kilóra

-nem fekszik össze senkivel csak azért hogy egy újabb trófeát tegyen a feje fölé, avagy hogy legyen a haverjainak mit mesélni.

-nem meséli a haverjainak hogy mit is csinált az állandó barátnőjével az éjszaka.

-nem k.áz le azért mert nem jöttél össze vele

-nem fog első randin a csaj bugyijába mászni annak ellenkezésére

-tud összeadni, kivonni, osztani, szorozni, helyesen írni, be tudja kötni a cipőjét, fent tudja tartani a beszélgetést élőben, nem csorog a nyála.

-a nemet nem igennek értelmezi

-ismeri az alapelveket udvarlás terén, virág, ajtó kinyitás, kabát lesegítés, stb.

-nem kívánja meg a barátnődet a hátad mögött

-az igazat mondja ha kérdezel tőle valamit

Ha ezek a normális értékrendek, akkor igen létezem és 23 éves fiú vagyok :D

2012. ápr. 8. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Bennem is felmerült ez a kérdés, de egyedül vagyok normális... ez lett a válasz

17/L

2012. ápr. 8. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem létezik tökéletes ember. De én elmondhatom magam hogy normális értékeket viselek és nagyon erkölcsös is vagyok! :D Sőt kifejezetten szeretek filozofálni és életről, válaszokat keresni, és helyes utakat megtalálni :), botlások meg mindig vannak de azokból tanulni lehet, a magad és mások kárán is!
2012. ápr. 8. 19:39
 9/9 anonim ***** válasza:

"Bennem is felmerült ez a kérdés, de egyedül vagyok normális... ez lett a válasz

17/L"

a normális relatív fogalom, bárki elmondhatja magáról :) de bízom benne hogy így is van. Én is normálisan vagyok idióta. Mert hát aki normális azt egyből leírják hogy idióta :)

Mint pl egyesek szerint az erkölcs; hát az meg mi, na ne röhögtess... meg lehet enni? O.o

2012. ápr. 8. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!