Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a normális férfi?
Azért elég sok pasi néz ki jól, közel úgy, mint Brad Pitt. A 15 éves csaj meg valószínűleg összepisilné magát, ha a most 47 éves Brad Pitt odaállna elé, hogy "járunk"?
Az ilyen kis 15 évesek 3-4 év múlva már egy helyi senkiházi kőműves gyerek alatt nyögnek majd, vagy a helyi disco WC-jében döngetik őket.
Valószínűleg a 15 éves lány egy nagy nulla egyébként, alig kifejlett testtel, agya sehol még, talán nem is lesz.
Igények vannak, teljesítmény meg sehol.
2. igazat adok.
1. b@zd meg,15 éves kistinin mit kell ennyire felfújni? Brad Pitt az ideálja,na és? WC-be fogják döngetni meg ilyenek úristen ... -.-
Fog még az a 15 éves egy senkiházi hülyegyerekkel szexelni egy ócska régi Opel Astra hátsó ülésén.
15 évesen még azt hiszik a kislányok, hogy körülöttük forog a világ, aztán 20 év múlva már tudni fogják, hogy hol a helyük.
Egy 47 éves férfira vágyik 15 évesen? A szülei büszkék lehetnek rá.
Úristeen..nem mindenki cafka,kezdjük itt. Vagy elnézést belinkelek valamilyen férfit,és pár szót róla,és k.rva vagyok?:)
Meg,szerintem is jó pasi Brad Pitt,de ettől még nem vágyom rá,szerintem a csaj se. ;)
Lehet csendben izgulni egy világsztárra, de az hatalmas tahóság, hogy ismerkedésnél átküldi a csaj a srácnak egy sztár képét, hogy ha nem így nézel ki, akkor mekkora lúzer vagy és nem veszlek férfiszámba.
Ugyanez a csaj halálra sértődne, ha egy fiú azzal utasítaná el, hogy nem néz ki úgy, mint Elisabetta Canalis vagy Stacy Keibler. Mert ugye az ultrasármos George Clooney ilyen nőkkel jár, nem egy nyírborzasztói kis libával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!