Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 30 feletti fúk! Ti vágytok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti fúk! Ti vágytok a szerelemre?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 5. 21:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
látom csak egy-kettő szám elcsúszott
2012. ápr. 5. 22:30
 22/35 Senki Alfonz ***** válasza:
ne haragudj 23/N , de az hogy te szerelmes vagy egy 31 éves férfiba, aki csak k@félni akar veled mennyiben bizonyitja, hogy tényleg vannak köztünk olyanok akik a szerelemre vágynak ?
2012. ápr. 5. 22:33
 23/35 anonim ***** válasza:

Félre értettél!

Nem azt mondtam, hogy minden 30-as férfi olyan, hanem azt, hogy véleményem szerint egyre többen elzárják maguktól az érzelmeket.

Azt sem mondtam, hogy szexelni akar velem. Nem mondott soha ilyet. De valamiért mégis keres, ragaszkodik hozzám. Ebből arra következtetek, nem tudja mit akar.

23/N

2012. ápr. 5. 22:37
 24/35 anonim ***** válasza:

18-nak:

Az emberek a következtetéseket az általuk tapasztaltakból vonják le. Szóval ami nem megy azt nem fogják eröltetni egy idő után. Neked kell tenni érte hogy meglássa a különbséget, ha már nem hiszi hogy lehet még más is.

34 ffi

2012. ápr. 5. 22:39
 25/35 anonim ***** válasza:

Tudja, hogy lehetne az életem, de nem mond rá semmit.

Nem utasította el, de közelebb sem próbál kerülni. Ám mégis állandóan keres. És ezt nem foogom fel. Tehát valamiért csak kötődik hozzám. Érdekli hogy vagyok, mi van velem. Érdeklődik, de ennyi. Tudja, hogy fáj nekem, ha állandóan felbukkan, de mégis ezt teszi.

23/N

2012. ápr. 5. 22:42
 26/35 anonim ***** válasza:

Rég láttam, hónapokkal ezelőtt, de mindig felhív.

Miért teszi, ha közömbös vagyok? Látjátok, felnőtt férfi, mégsem kell a szerelem.

23/N

2012. ápr. 5. 22:44
 27/35 anonim ***** válasza:
23/N! Nem lehet hogy te toltad el azt a kapcsolatot az elején? Ezért lett ilyen amilyen?
2012. ápr. 5. 23:54
 28/35 anonim ***** válasza:

Nem izárt, én is hibáztam.

Te mire gondolsz?

2012. ápr. 6. 00:02
 29/35 <random> ***** válasza:
76%
Igen, feltéve hogy van legalább egy (vagy több :) ) olyan nőci, aki ilyen korú egyedülálló pasikra vágyik! (egyébként kevesebb van, mint gondolná az ember...)
2012. ápr. 6. 00:31
 30/35 anonim ***** válasza:
Kevesen vágynak 30-as férfira? Én a környezetemben mást látok. Általában 20-on éves nők mellett 30-35 éves férfiak állnak.
2012. ápr. 6. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!