Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félre értettél!
Nem azt mondtam, hogy minden 30-as férfi olyan, hanem azt, hogy véleményem szerint egyre többen elzárják maguktól az érzelmeket.
Azt sem mondtam, hogy szexelni akar velem. Nem mondott soha ilyet. De valamiért mégis keres, ragaszkodik hozzám. Ebből arra következtetek, nem tudja mit akar.
23/N
18-nak:
Az emberek a következtetéseket az általuk tapasztaltakból vonják le. Szóval ami nem megy azt nem fogják eröltetni egy idő után. Neked kell tenni érte hogy meglássa a különbséget, ha már nem hiszi hogy lehet még más is.
34 ffi
Tudja, hogy lehetne az életem, de nem mond rá semmit.
Nem utasította el, de közelebb sem próbál kerülni. Ám mégis állandóan keres. És ezt nem foogom fel. Tehát valamiért csak kötődik hozzám. Érdekli hogy vagyok, mi van velem. Érdeklődik, de ennyi. Tudja, hogy fáj nekem, ha állandóan felbukkan, de mégis ezt teszi.
23/N
Rég láttam, hónapokkal ezelőtt, de mindig felhív.
Miért teszi, ha közömbös vagyok? Látjátok, felnőtt férfi, mégsem kell a szerelem.
23/N
Nem izárt, én is hibáztam.
Te mire gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!