Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondtam a legjobb fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam a legjobb fiú barátomnak, hogy szeretem. Furcsa volt ezután amit tett. Hogyan tovább? L/18

Figyelt kérdés
Évek óta a legjobb barátom egy fiú.Mindketten 18 évesek vagyunk. 3 hónapja mondtam el neki, hogy szeretem és ő tudomásul vette. Nem viszonozta,de nem zavarta,hogy én szeretem őt. Minden ment tovább, kiderült,hogy valamennyire vágyott rám ezért szoktunk szexelni. Én szeretem őt, nála pedig úgy vettem észre ez amolyan legjobb baráti szex. Ez átalakulhat egy idő után nála szerelemnél? Vagy mit csináljak? Ez így meddig működhet?

2012. ápr. 5. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A srácnak ez a legkényelmesebb és nem hiszem h szerelmes lesz beléd, de amint egy másik lányba szerelmes lesz Te a partvonalon kívülre kerülsz. Hasonlóan kéne neked is hozzáálnod.
2012. ápr. 5. 17:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Több lány és bepróbálkozott nála a 3 hónap alatt és mindegyiket elatusatította,mert én vagyok a lelkitársa. Lehet,hogy mégis szeret?
2012. ápr. 5. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy Te szimpatikusabb vagy számára a többinél
2012. ápr. 5. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez így elég fura kapcsolat.

Szerintem ennél közelebb ő nem lesz hozzád. Lehet, hogy sokáig így marad... de elég ez neked?

2012. ápr. 5. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha elég türelmes tudsz maradni, akkor házasság lesz a vége. Nyilván tetszel neki, jó is vagy az ágyban. És lelki társak vagytok, ez nagyon fontos! Ha még vannak ilyen tulajdonságaid pl. házias is vagy, illetve bármi ami egy jövőbeli együttéléshez nem elhanyagolható szempont az még jobb. Ha esetleg összejönne egy másik lánnyal, az szerintem nagy valószínűséggel rosszabb lenne mint te, erre ő rá is jön hamar, és akkor majd kell okosnak lenned. Visszaengedned és megtartanod örökre.
2012. ápr. 6. 01:43
 6/9 <random> ***** válasza:
Sajnos ez a történet nem hangzik valami jól. Először is, rosszul kezdődött. Nem kellett volna testileg-lelkileg odaadnod magad egy olyan fiúnak, aki még elemi szinten sem viszonozza az érzéseidet. Annak alapján amit leírtál, valószínűleg örül hogy van "valakije", de kb. ennyi az érzése irántad, nem több. Persze én sem vagyok ellendrukker, azonban sajnos túl sok rossz kapcsolatot láttam már... Sok szerencsét, szükséged lesz rá, hogy ne hagyjon el a párod.
2012. ápr. 6. 02:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Uh, veszélyes... habár a szex elvileg oxitocint szabadít fel a felekben, ami erősíti a partnerek közti kötődést, elég kockázatos vállalkozás a részedről.

Lehet, hogy emiatt később még jobban fogsz szenvedni, ha neadjisten beleszeret valaki másba.

2012. ápr. 9. 22:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Simán beléd szeretett Ő is, de még nem vallotta be magának.

Hagyj időt.:)

2012. ápr. 10. 01:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Várd ki a végét. Most már mást úgy sem tehetsz. Ha most abbahagynátok nem fájna kevésbé, mintha később hagyna ott. Akkor meg nem elvagytok? Ha nem erőlteted a dolgot meg nem mondogatod neki akkor lehet, hogy ő fogja mondani.
2012. ápr. 16. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!