Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában nem is a férfibe lesznek szerelmesek?
Tehát szoval akkor a Nők azok általában nem is a férfibe lesznek szerelmesek. Nem úgy szerelmes egy lány, ahogy egy férfi. Èn peldaul egy szép lányba szerelmes leszek és ha a belső tulajdonságai is tetszenek akkor azal a lánnyal akarnám leélni az életemet.
Most visszatérve az elejéhez, az nők azok általában nem magába a férfiba szeretnek bele, hanem inkább abba hogy mit ért el a ferfi, milye van, mennyi penze, milyen pozocióban dolgozik stb?

"Milye van?" Hát helyesírási szótára nincs!
Pozíciókba meg ilyenekbe nem lehet beleszeretni, arra maximum vágyni lehet, a szerelem nem erről szól. És nem ilyenek általánosságban a lányok, nyilván van olyan is, de az nem szerelem.

"mit ért el a ferfi, milye van, mennyi penze, milyen pozocióban dolgozik stb"
Akinek ez számít, az nem szerelmes lesz, de ezt ne kelljen már egy felnőttnek magyarázni...
Olyan viszont lehet, hogy a fenti háttérrel imponáló, magabiztos lehet az adott férfi fellépése, ami megtetszhet a nőknek, de a szerelemhez azért ez általában kevés, max. elindít valamit.

Várj, akkor leírom, milyen pozícióban voltak azok, akikbe eddig beleszerettem:
1) csóró diák, amikor én is csóró diák voltam
2) beteghordó fiú minimálbérrel (nem most volt, akkoriban nem kereste szanaszét magát).
3) segédmunkás favágó mellett
4) gyártósori munkás (szalag mellett)
5) gyártósori munkás (hulladékválogató, jelenlegi).
Ebből egynek sem volt saját ingatlanja és egynek volt autója, egy 15 éves skoda.
Nekem a helyes arcuk, mellette esetenként a jó testük tetszett meg, beszélgetés után a személyiségük, humoruk. A pénz annyiban érdekelt, hogy közösen fent tudunk-e egy albérletet tartani (fent tudtunk).
Én vállalom, hogy nekem a külső megjelenés fontosabb, mint a státusz, vagy a pénz. Ilyenkor megkapom mindig, hogy válogatok, felszínes vagyok - de nem tudnék olyannal lenni, akinek taszít a teste, a fej- és arcszerkezete, hiába lenne minden más. Egyszerűen nem nedvesedek, undorodok olyan lenne, mintha meg kéne erőszakolnom saját magam, hogy márpedig lefekszek az illetővel.

Kérdező nagyon ügyesen elmismásolja hogy mit ért a "belső tulajdonságok" alatt, eközben pedig megpróbálja úgy beállítani, mintha nem belső tulajdonság lenne az is, hogy mit tudsz/akarsz kihozni az életedből😛
Igen kérdező a férfiak tényleg a nőt szeretik, míg a nők nem is éreznek semmit. Az csak a véletlen műve hogy a létező legnagyobb vesszőparipa téma a férfiaknál az, hogy mennyire háziasak/szolgálatra készek a nők, még úgy is, hogy mái napig a nők jelentősen több házi munkát végeznek a férfiaknál. Az általad említett belső tulajdonságok kb annyiból állnak, hogy a nő legyen kezes veletek, és lásson el titeket - miközben szépek is. Ennyi.
De amúgy mindig amikor felhozza egy férfi ezt a témát (mert elég gyakran felhozzátok) akkor eszembe jut a statisztika, miszerint a férfiak nagyon nagy valószínűséggel elhagyják a rákos feleségüket (már nincs hasznukra), míg a nők nem hagyják el a rákos férjüket. Sőt, a rákos férfiak túlélési esélyét növeli ha van mellettük egy nő, akire támaszkodhatnak.
Ha ez nem fejezi ki hogy a két nem milyen elvárásokkal, érzésekkel és felelősségtudattal megy bele egy kapcsolatba, akkor semmi. De igen, a nők a felszínes nem, mert a diplomás nők magukhoz hasonló férfit akarnak maguknak.

Nem, kedves kérdező!
Legalábbis én sosem azt néztem, sőt először meg sem kérdeztem, hogy mivel foglalkozik, hogy ne befolyásoljon.
Engem a személyiség, a humorérzék, az intelligencia, a kedvesség, jólelkűség, segítőkészség tetszett meg mindig egy férfiban. Meg hogy tudunk-e beszélgetni, van-e közös hullámhossz szellemileg-lelkileg-mentálisan.
Ha ezek nincsenek meg, akkor hiába lenne pénze.
A pénze bármikor oda lehet, a háza leéghet, a teste megcsúnyulhat, tolószékbe is kerülhet stb, de mivel az emberbe s annak személyiségébe szeretek bele, így bénán és gyertyafénynél is jól elleszünk majd. :D
Jó, nyilván kell valami, ami külsőleg is megfog, de az lehet a mosolya, a szép barna szemei, a pocakja, a feneke stb, hiszen a testiséghez kell egy kölcsönös testi vonzódás is, de mindez a fentiek nélkül mit sem ér, üres tartalom lenne.
Nyilván egy plázapitsának a pénz a legfontosabb, hiszen valamiből fedeznie kell a tetemes kiadásait, meg szeret utazgatni, villogni stb, hiszen nem azért jár edzeni, meg spinningelni, meg nem azért él búzafüvön, hogy aztán ne tudja mutogatni magát, de egy belső világgal élőnek nem ezek a külsőségek lesznek a fontosak, mert őt nem ezek teszik boldoggá.
Szóval nőtől is függ, hogy kinek mi a fontos.
De nyilván a normálisabb nők már mind férjnél vannak és nem is véletlenül.

A "mit értem el" felszínesség nem a szerelemről szól, hanem az érdekről.
Ilyenkor nem szerelmes (azt se tudja mi az), csak használni akarja a másikat, növelni akarja az egója kényelmét. Az igazi szerelem csak téged néz, mintha most születtél volna és nem lenne semmid, még a sírig is elkísér.

Jaj, te azt hiszed, hogy ami a Várkonyi Andit a Mészáros Lölö mellett tartja az a nők általános szerelem nyelve? Remélem, csak troll vagy.
Egyébként a férfiaknak szokott az lenni a rögeszméje, hogy a nőket érdekli, milyen munkájuk, kocsijuk, órájuk, státuszuk van, és ugyanígy a férfiakra jellemzőbb az, hogy faképnél hagyják életük állítólagos örök szerelmét, hogyha kitör rajtuk a kapuzárási pánik, vagy a nő beteg lesz / felszed néhány kilót / elvárna némi munkamegosztás házimunkában és gyereknevelésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!