Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vonzónak tartod azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzónak tartod azokat a pasikat/nőket, akik higgadtak, hűvösek, szinte mindig logikus döntést hoznak, és nem kötődnek az emberekhez?

Figyelt kérdés
tegnap 16:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hát vannak akik nem segítséget akarnak valójában, sőt minden erejükkel gáncsolják azt. Ők kifejezetten szenvedni akarnak, és panaszkodni. Az olyanoknak tényleg nem tudtok segíteni, és hát nem is szabad.
tegnap 21:22
 22/28 anonim ***** válasza:
Sorrendben válaszoltam a kérdésben szereplő tulajdonságokra. Az, hogy te magadban ebből mit mivel kötöttél össze, az a te dolgod. Mondjuk nem tudom a szociopatákat honnan szedted elő, szerintem semmi köze a kommentemnek a témakörhöz.
tegnap 21:25
 23/28 anonim ***** válasza:
Az aki azt hiszi hogy neki az ő segítsége miatt beszélnek nem tökéletesen cukorrózsaszín eseményekről, (panaszkodnak, broáf milyen undormány fokra lejáratták már ezt a szót), azokkal valami baj van eleve. Kinek kell a segítséged mi vagy te isten?
tegnap 21:27
 24/28 anonim ***** válasza:
22, hűvösen, higgadtan és logikusan ideírhattad volna, kinek szól a kommented mert csak úgy lóg a levegőben.
tegnap 21:29
 25/28 anonim ***** válasza:
23-as, alapból ha valaki bajba kerül és előadja hogy bajba van és áldozat és mit csináljon, akkor normális ember azt feltételezi hogy ő a kiutat és megoldást keresné. És próbálnál neki segíteni. Amit aztán folyton szabotál, ignorál, és csak panaszkodik tovább, meg ássa magát egyre mélyebbre. Na erre mondtam, hogy rakat ember nem segítségre vágyik, csak panaszkodásra, önsajnáltatásra és energiavámpírkodásra. Én megoldás orientált vagyok, így élem az életem. Nem valami terézanya, akit szanaszét lehet zsibbasztani meg arra használni hogy sajnálkozzak a szándékos önsorsrontásán ezredjére is.
tegnap 21:33
 26/28 anonim ***** válasza:
25 Én biztos nem feltételezem azt hogy tőlem vár kiutat és megoldást, mit képzelnék akkor magamról, ott van ő egy nehéz helyzetben amiben ő él, és én majd okosabb vagyok és megoldom? Biztos hogy nem így állok hozzá. Elmondja, ő tudja hogy mi miért van és nem én fogom 5 perc alatt megoldani, max ha eszembejut valami napok múlva próbálhatok javasolni, de azt is azért az ember alázattal teszi és nem a magas lóról.
tegnap 21:38
 27/28 anonim ***** válasza:
Amúgy ez nem megoldás orientáltság mivel már az kiderült hogy nem megoldás, nem vált be. Feleslegesen "segítesz", és szabotál, ignorál. Ha megoldás orientált vagy akkor felhagysz ezzel a viselkedéssel, ha játszmázol akkor maradsz.
tegnap 21:42
 28/28 anonim ***** válasza:

Tehát ha valaki tudja hogy én elég sokat tudok adott témákban, és direkt ezért hozzám jön a megoldásért, én hajtsam őt el a p*csába, hogy az ő élete, és ő tudja jobban úgyis? :D

Arról nem is szólva, hogy pont aki érzelmileg mondjuk benne van egy helyzetben, vagy bele van ragadva egy tudatállapotba, az nem fogja magát helyesen észlelni, vak magára és sokszor másokra is, ehhez kell a tisztán látó és realista külső szemszög. Ha kiderül hogy 10ből 9X jót mondok, és sose ilyen univerzális kinyilatkoztatásként hanem opcionális tanácsokként, akkor annyira nagy baj csak nem lehet a tanácsaimmal. Főleg ha vissza is járnak érte.

A gond ott van, amikor valaki úgy tesz mint akinek segítség kell, közben csak rinyálni és ventillálni akar, tehát megvezeti a másikat. Arra találna nálam ezerszer jobb hallgatóságot, én meg had segítsek annak aki valóban akarja és megérdemli.

tegnap 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!