Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki sűrűn a szájára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki sűrűn a szájára vesz engem a hátam mögött,folyton rajtam pörög,bosszantom, az csak szimplán utálat,vagy titkon vonzódik is hozzám?

Figyelt kérdés
jan. 28. 19:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Inkább taszító vagy számára.
jan. 28. 19:43
 2/21 anonim válasza:
45%
Is-is, szerintem ugyanannyi esélye van, teljesen az adott embertől és a szituációtól függ. Lehet, hogy simán nem bír, lehet, hogy csak egyfajta fordított pszichológia alapján reagál, és valahol haragszik magára és talán rád is, hogy vonzódik hozzád (pedig nem lenne szabad, pl. úgy gondolja, hogy nem jönne be neked, stb., és így próbálja leállítani az érzéseit). Utóbbi talán furcsa lehet, de voltam ilyen szituban, szóval biztosan mondhatom, hogy előfordulhat, legalábbis nőnél biztosan. Figyeld meg kicsit jobban, próbálj meg vele beszélgetni, ha tényleg érdekel.
jan. 28. 19:57
 3/21 A kérdező kommentje:
Jóban voltunk régen. Az érzelmek miatt alakult így részemről. Hátat fordítottam egyszerűen
jan. 28. 20:01
 4/21 anonim ***** válasza:
jan. 28. 20:17
 5/21 A kérdező kommentje:
Mi van ezzel?
jan. 28. 20:21
 6/21 anonim ***** válasza:
A kérdésre a válasz.
jan. 28. 20:23
 7/21 anonim ***** válasza:
47%
Gyűlöl:) és undorodik tőled
jan. 28. 20:25
 8/21 anonim ***** válasza:
Van akinek titkon tetszik csak ezzel próbálja leplezni.
jan. 28. 20:46
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
HA egyszerűen (gondolom, mindenféle magyarázat nélkül) hátat fordítottál neki, akkor mi a francért foglalkoztat, hogy a szájára vesz?? Jó, hogy a szájára vesz. Valószínűleg haragszik rád, sőt, még akár tényleg meg is utálhatott.
jan. 28. 20:56
 10/21 anonim ***** válasza:
45%
Ha valaki beszél valakiről azért van mert számít a másik.
jan. 28. 22:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!