Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kikezdenètek egy boldogtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikezdenètek egy boldogtalan házasságban èlö Növel? Ha tudnátok, hogy így is ugyis el szeretne válni?

Figyelt kérdés
jan. 6. 21:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igen tudom… fura egy alak vagyok… règen ùgy èreztem, nem vagyok elèg jó neki.. Ès majd találok valakit, aki kevèsbè jó nö, majd elfelejtem… de 10èv után se változtak az èrzèseim. Azt tudni kell, hogy joban-rosszban mindig alakult a kapcsolatunk/barátságunk.. tudom egy párkapcsolat egy magasabb szint, de ha kiismerted a másikat, könyebb harmónikusan èlni ès pl. Mi nagyon összepasszolunk lelkileg egymáshoz..ezt ö is mondta hogy èrzi milyen jó együtt lenni(válaszolva egy kèrdèsemre)…. Viszont próbáltam elhessegetni, igyekeztem nözni, ismerkedni.. ès vègül mègiscsak ùjra nála kötöttem ki.. :/ neki pedig sejtèse sincs, hogy így èrzek
jan. 7. 07:16
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
Ha ffi lennék, akkor igen. Nem én bombáztam szét a házasságot, csak lecsaptam egy lehetőségre.
jan. 7. 08:32
 13/24 A kérdező kommentje:
Nekik már évek óta gyötrö a házasságuk… rengeteget sír a fèrje miatt… nagyon egèszsègtelen, nap mint nap beszèlünk, azèrt vagyok kèpben..megsajdul a szívem ha èn öt igy látom.. legszivesebben felkapnám ès magammal vinnèm, óvnám mint egy virágszálat :/ de nem lehet … sajnos
jan. 7. 13:06
 14/24 mikeXxX ***** válasza:
100%

Soha többé! Pedig ők már csak papíron voltak házasok.

Válj el aztán kezdj ismerkedni ez a normális a kapcsolatból kapcsolatba ugráló nők számomra hányingerek. 45f

jan. 8. 07:48
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

"legszivesebben felkapnám ès magammal vinnèm, óvnám mint egy virágszálat"

Van hová vinned legalább? Van olyan egzisztenciád, mint a nőnek a férjével?

Mert egy csomó nő panaszkodik a férjére, de elválni véletlenül sem akarna!

Inkább szeretőt tartanak, lehet neki is van vagy kettő, te meg a lelki szemetesládája vagy.

Törődj bele!

49F

jan. 10. 10:07
 16/24 anonim ***** válasza:
77%
Te se vagy épeszű. Vésd az eszedbe, hogy a nőt soha nem érdekelted mint férfi. Máshoz ment férjhez és még miatta picsog neked. Csak lelkiszemetes vagy számára és esze ágában sincs válni miattad.
jan. 10. 11:16
 17/24 anonim ***** válasza:

Először váljon el, az a minimum. Nem kéne egy olyan baj a nyakamba, hogy a férje rám legyen mérges, ráadásul úgy, hogy nem én vagyok a fő oka a kettejük közötti dolgoknak.

De szerintem eleve parasztság mással kavarni addig, amíg másvalakivel nincs lezárva az ügy.

jan. 10. 12:52
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Megtörtént, de nem engem választott.

Kiderült ugyanis, hogy nem én kezdtem ki vele, hanem ő velem, valamint sok más pasival is...🤣

jan. 10. 22:07
 19/24 anonim ***** válasza:

"Gyerekkorunk óta legjobb barátok vagyunk"

"Hát tudod.. belefèrközni a mindennapjába.. Friendszone.. elnyerni a bizalmát"

Itt valami óriási ellentmondást látok.

jan. 11. 09:38
 20/24 anonim ***** válasza:
81%

"Most hogy esetleg mèg egy esèlyem lenne rá, nem akarom elrontani … ha èrtitek mire gondolok"

Nyugtasson meg a tény, hogy te soha nem jössz számításba nála férfiként! Ha elválna, akkor sem!

Azt írtad jó nő, azok egy határozott férfira vágynak, nem ilyen tutyimutyira.

jan. 11. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!