Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek élből elvetendő, ha kikezdenék a volt barátnőm egyik legjobb barátnőjével?
Lehet ha csak egyet ráirnál sikítva rohanna az exedhez hogy képzeld rámírt a voltpasid!
Aztám ki is tárgyalnának de ha az ex utál lehet még szívatast is terveznének. Aztán ennek tükrében válaszolna.
Hát nagy bizalom kell így egy exbnőhöz szerintem hogy ennél magasabb szinten van e vki vagy nem..
Tré húzás, és bántó is, személy szerint én nem csinálnám.
De a te életed, a te érzéseid, úgy döntesz ahogy akarsz. Viszont ha nem jön össze a dolog, és a barátnő kitálal az exednek, és mindketten kiakadnak rád, akkor azt is 100%ban tiszteletben kell tartanod, és meg kell értened.
Az exed az exed..semmi köze hozzá kivel mit csinálsz. Az hogy a barátnője és ti össze jöttök, a ti magán életetek. Attól hogy ők ismerik egymást semmit sem jelent.
Attól hogy bántaná az exed, ezek az ő érzései, ő dolga rendeznie magában. Te azzal jössz össze akivel akarsz.
Hu mekkora mák hogy nekem nem olyan exeim vannak akik utánam a bnőimet húzzák meg sorban.
Nálunk a szakításokba beletartozik az is hogy egymás köreivel is szakitunk. En se járkálok az exeim haverjaihoz rázni magam..
#4 Azért ha egyszer szakítanánk párommal ( több éves kapcsolat) és összejönne barátnőmmel ( összesen 2 van) mélységesen csalódnék a barátnőmben. Persze persze az ő magán életük lenne… ennyi erővel már be is házasodhat a családban nem? Azért van egy határ
De mi mindegy mit gondolunk, lehet kérdező az exedet ez nem zavarná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!