Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek élből elvetendő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek élből elvetendő, ha kikezdenék a volt barátnőm egyik legjobb barátnőjével?

Figyelt kérdés
Volt tavaly ősszel egy párkapcsolat féleségem. Kicsit bonyolult sztori, egy családos nő volt, de nyílt házasságban éltek, és csak a gyerekek miatt voltak együtt. Nagyon intenzíven éltük meg a dolgokat, hirtelen jött a rózsaszín köd, én 24 éves voltam, a nő 33. Aztán nyilván kezdtek egyre inkább kiütközni a nézetkülönbségek, sokat vitáztunk, és végül jobbnak láttuk ha lezárjuk a dolgokat januárban. Azóta is maradt egy jó baráti kapcsolat, megszoktuk időnként kérdezni mi újság a másikkal, eleinte még voltak érzelmek, de nálam már semmi, és állítása szerint nála is elmúltak. Na már most tudni kell, hogy a barátnője ismert engem, mert a munkámból kifolyólag voltam anno náluk, és az exem nála érdeklődött felőlem, mikor elhívtam őt anno randira. A barátnője pedig elég pozitív véleménnyel volt rólam, mint pasiról, és igazából most feltöltöttem egy képet nem rég, amit a barátnő belájkolt, és a szülinapomon is felköszöntött a minap. Eléggé izgat , mint nő, és tőlem függetlenül tudom, hogy nincsenek ellenére a kalandosabb dolgok. Nem tudom, nem akarom az exem megbántani, mert egykoron tényleg nagyon szerettem, és mint ember most is csak a legjobbakat kívánom neki, de úgy érzem TALÁN lehetne esélyem a barátnőjénél, de nem akarom őket szétrobbantani sem. Igazából elég rossz passzban vagyok, és azt sem mondhatnám, hogy kapkodnának értem a csajok, szóval nyilván ha esélyem nyílik, akkor azt szeretem kihasználni. Szerintetek mi lenne ebben az esetben a legjobb megoldás? Hagyni az egészet, vagy az ösztöneim után menjek? Esetleg kérdezzem meg exem a dologról előtte, vagy őt mindenképpen hagyjam ki ebből? Nagyon tanácstalan vagyok.

máj. 5. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ha csak egyet ráirnál sikítva rohanna az exedhez hogy képzeld rámírt a voltpasid!

Aztám ki is tárgyalnának de ha az ex utál lehet még szívatast is terveznének. Aztán ennek tükrében válaszolna.

Hát nagy bizalom kell így egy exbnőhöz szerintem hogy ennél magasabb szinten van e vki vagy nem..

máj. 5. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tré húzás, és bántó is, személy szerint én nem csinálnám.

De a te életed, a te érzéseid, úgy döntesz ahogy akarsz. Viszont ha nem jön össze a dolog, és a barátnő kitálal az exednek, és mindketten kiakadnak rád, akkor azt is 100%ban tiszteletben kell tartanod, és meg kell értened.

máj. 5. 13:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem írj az exednek, hogy ezt érzed, zavarná e ha lépne. Így a legkorrektebb szerintem.
máj. 5. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Az exed az exed..semmi köze hozzá kivel mit csinálsz. Az hogy a barátnője és ti össze jöttök, a ti magán életetek. Attól hogy ők ismerik egymást semmit sem jelent.

Attól hogy bántaná az exed, ezek az ő érzései, ő dolga rendeznie magában. Te azzal jössz össze akivel akarsz.

máj. 5. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hu mekkora mák hogy nekem nem olyan exeim vannak akik utánam a bnőimet húzzák meg sorban.

Nálunk a szakításokba beletartozik az is hogy egymás köreivel is szakitunk. En se járkálok az exeim haverjaihoz rázni magam..

máj. 5. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Kettő ember kell mindenhez ..
máj. 5. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Azert mert ezt azt hallotál róla nem biztos hogy benne lenne. Hogy lajkolta egy kepedet semmit nem jelent.e Egyebkent nem lenne etikus huzas
máj. 5. 16:09
 8/9 anonim ***** válasza:

#4 Azért ha egyszer szakítanánk párommal ( több éves kapcsolat) és összejönne barátnőmmel ( összesen 2 van) mélységesen csalódnék a barátnőmben. Persze persze az ő magán életük lenne… ennyi erővel már be is házasodhat a családban nem? Azért van egy határ

De mi mindegy mit gondolunk, lehet kérdező az exedet ez nem zavarná.

máj. 5. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
ha a no szakitott a ferfival akkor nincs joga panaszra.
máj. 5. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!