Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek a "hugimmal", aki a kishúgom legjobb barátnője?
Megnyugtatlak benneteket nem az igazi hugomrol van szo, hanem az o egyik baratnojerol. Igazabol komplikalt a sztori, van nekem egy kishugom (aki olyan kicsi hogy 18 eves, en 24 vagyok) es neki pici kora ota van egy legjobb baratnoje. Szoval mondhatni mindig is ismertem ot. Azert erdekes a sztori mert emlekszem kiskorunkba sokat jatszottunk, es en ot mindig is NAGYON szerettem, a hugomat is de ot valahogy maskepp nemtudom. Aztan picit idosebbek lettunk o “szerelmes” lett belem en nyilvan nem viszonoztam ez evidens a korkulonbseg miatt. Kb 14-15 evesek lehettek mikor ugy megint joba lettunk, marmint atjart hozzank, normalisan beszelgettunk es akkor mar hat eleg csinos volt de volt baratnom, meg neki is pasijai. Es korulbelul ugy 1,5 eve van az, hogy ennyire joba lettunk mint most. En egyetem majd munka miatt csak ket harom hetente latogattam haza de akkor is osszefutottunk, volt hogy kettesbe, egyutt fesztivaloztunk, buliztunk stb volt hogy nalam aludt Pesten. Eskuszom nem tortent semmi, valahogy tabunak tunt szamomra, de vilagossa valt, hogy a masik felem a lelki tarsam, tokeletesen egymasra vagyunk csatlakozva. Imadom ahogy van es nem akarom elvesziteni, egyszeruen jo vele lenni, vigyazni ra.
Aztan atombombakent jott a felismeres, eppen zuhanyoztam es egyszeruen beugrott hogy uristen, szeretem. Atgondoltam mindent, egesz eletembe odavoltam erte szerettem valahogy, most viszont biztosan szerelmes vagyok, ezt akkor vettem eszre mikor irto feltekenysegen kaptam magam egy srac miatt. Sokszor mondta mar, hogy olyan ferfit akar mint amilyen en vagyok, miert nem talal olyat. Aztan szilveszter elott felhivtam magamhoz, hogy reg volt nalam, tok gyanutlanul feljott. A hugom is jonni akart de lekoccoltam, nem tudtam hogy mondjam el neki de este filmeztunk es nem birtam, megcsokoltam. Nagyon ertetlenul nezett, aztan megegyszer, de eltolt es kerdore vont. Megorultem, ezt nem lehet, ne ijesztegessem, biztos csak viccelelek. De en nem birtam, es megint megcsokoltam de mar o is visszacsokolt, aztan lelokte a laptopot az agyrol (szepen ossze is torte :D) es egesz ejjel szeretkeztunk, mikor azthittuk vege es elmentunk tusolni ujra kezdtuk es ez ment reggelig. 10/10 a megfogalmazhatatlan erzesek skalajan amit ereztem de egyertelmuen boldog voltam. Masnap nagy beszelgetes, hogy O neki olyan sokat jelentek, hogy en azt nem is sejtem es nem akar elvesziteni soha. Mondtam, hogy nem fog de szerintem mi egymasnak lettunk teremtve. Aztan, hogy neki most alakul valami egy sraccal es nem tudja mi legyen, most sokkoltam ezzel, at kell gondolnia mondtam jo oke enis atgondolom.
Most itt tartunk, ugy erzem kell nekem de ugy igazan. Tulajdonkeppen mindig szerettem, vonzodtam hozza valamilyen szinten (nyilvan gyerekkent nem ugy), olyan mintha a hugom lenne, de annal is tobbet jelent. Leszarom a baratsagot, ez ugyis mindig tobb volt egyszeru baratsagnal szoval... Holnap jon hozzam, mar nem birok aludni ket napja annyira varom...
Kicsit gáz azért, hogy "csalfa" volt, még ha nem is számít megcsalásnak. Mondhatta volna miután elnyom, hogy most épp alakul valami, és nem akar görény lenni a sráccal. Aztán amikor azt lerendezi, dughattatok volna annyit, amennyit akartok. Ez így aljas volt.
Egyébként más dolgot nem látok, amiért ti nem jöhetnétek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!