Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejöjjek ennek tudatában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek ennek tudatában vele, vagy keressek mást?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismerkedtem egy pasival, először csak haveri volt a kapcsolatunk, de idővel úgy érzem lehetne ebből több. Nagyon jól érezzük magunkat együtt, a testi vonzalom mellett hihetetlen mély bizalmi kapcsolat is van közöttünk. Nagyon figyelmes, folyamatosan érdeklődik, keres, nagyon sok közös programot csinálunk, ha barátokkal vagyunk együtt látom, hogy fél szemmel mindig "figyel", a szex is fantasztikus.

Viszont mikor megismerkedtünk akkor bevallotta, hogy van egy nagy szerelme, a lány foglalt, de egyfajta szeretője a csajnak. A csaj is elvileg szerelmes belé, csak bizonyos dolgok miatt nem lehetnek együtt, pl. hogy mennyasszony.

Rég éreztem ilyen jól magam valaki mellett, és bár tudom, hogy hónapok óta nem volt közöttük szexuális kapcsolat, mégis bennem van az, hogy csak addig kellek ameddig a másik nem lesz szabad.

Mikor még csak haveri volt a kettőnk kapcsolata elmondtam neki, hogy szerintem ez a lány csak szórakozik vele, és akkor azt mondta, hogy egyetért velem, de neki ez egyelőre jó így. Mivel a másik külföldön lakik ritkán találkoznak, de folyton az jár a fejemben, hogy mi lesz ha hazajön.

Volt más is hasonló helyzetben? Mert én még soha, és nem tudom hogyan kellene döntenem vagy mit kellene csinálnom.

2017. szept. 9. 11:00
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

Nekem is van egy régi barátom, aki folyamatosan régi érzéseket támaszt fel bennem, ha véletlenül összefutunk valahol. Ennek ellenére párkapcsolatban élek, boldog vagyok és lassan összeházasodunk.

Megpróbáltuk együtt, nem ment, nem illünk össze, összeegyeztethetetlen dolgaink vannak. Ennek ellenére még is megmozgat és ezt mindketten be is ismerjük, nem titkoljuk egymás előtt. Tiszteletben tartjuk a másik életét és nem kavarunk be, nem csaljuk meg egymással a párjainkat.

Én már beletörődtem, hogy nekem ő a nagy szerelem, de hiába ő az, ha nem vagyunk képesek együtt létezni... A jelenlegi páromat is szeretem, jól érezzük magunkat együtt évek óta és tudunk együtt élni.

Elengedtük egymás kezét a régi szerelemmel, akkor is ha nagyon nagyon jó érzés találkozni olykor és újra átélni azt a lángolást, amit iránta érzek. Remélem ez még 70 éves korunkban is így lesz. Nem vagyunk restek megölelni egymást és elmondani egymásnak mennyire szeretjük a másikat. Ennek ellenére ez akkorsem működik, vagy is a párjainknak nincs félnivalója.

Én úgy semmiképpen nem mennék bele egy kapcsolatba, ha a párom nyíltan közölné, hogy csak azért nincs a nagy szerelmével, mert annak párja van. Ez egyértelműen azt jelenti számomra, hogy lelép, amint lesz lehetősége összejönni a csajjal. Ne nézzen már pótléknak, sem játékszernek!

2017. szept. 9. 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Hat, eleg ostoba vagy, ha ennek tudataban egyaltalan meg szobaallsz vele. A pasas nem oszinte, nem becsuletes (veled is pontosan igy fog am viselkedni - szar embertol erteket ne varj...), es kavarja a szart maga korul, te meg jo leszel aktualis uritesre es szorakoztatasra. Ha olyan hulye vagy, hogy belemesz.
2017. szept. 9. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Tehát a párféléd melletted egy menyasszonnyal kavar. Hát ez bizar :D én nem tudom h bíznék e olyanban aki szeretője vkinek
2017. szept. 9. 11:14
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem biztos hogy relevàns lesz a válaszom, mert én "haveri" kapcsolatban nem feküdnék le senkivel (tudom tudom selejtes vagyok).

Gondold már végig, egy menyasszony szeretője, őt meg veled "csalja", szerinted a hűség mint olyan mennyit jelent a fiatalembernek? Fordított esetben nekem felejtős lenne.

2017. szept. 9. 11:14
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
Lényegében mindegy, hogy találkoznak-e. A férfi szívében egy másik nő áll az első helyen, így én kockázatosnak látom ennek a kapcsolatnak a komolyabbra fordítását.
2017. szept. 9. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy jönnék össze egy ilyen emberrel. Minek? Ha összejönnétek, nem csak a "nagy szerelme" lenne melletted, bejátszaná mással is. Semmi értelme. De ez is nagyon gáz, hogy hagyod, hogy szórakozzon veled. Mennyi idősek vagytok?
2017. szept. 9. 11:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. szept. 9. 12:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Mivan ha hazajön, hogy lesz, hanyadik leszek... Ez így nem működik, akár mennyire jó is vele minden. Vagy Egy lányt szeretek, vagy egyet se! Én nem jönnék össze vele.

F.

2017. szept. 9. 13:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy egyáltalán nem te irányítasz. A srác elmondta, hogy más a nagy szerelme, gyakorlatilag vagy rá vár, vagy még mostanság is vannak közös programjaik, amikről te nem tudsz. Vagy majd lesznek.

Te pedig ennek ellenére belemész a kapcsolatba. Ebből a (te szempontodból) hármas játékban a legrosszabb helyen vagy. Gyakorlatilag te vagy az, akit a leginkább kihasználnak, mert te még tudatában is vagy ennek, ennek ellenére nem tudsz mit kezdeni a helyzettel, mert a srác markában vagy.

Egy ideig jó ez, aztán majd egyvalaki fog igazán szenvedni emiatt. Kitalálod, hogy ki?

2017. szept. 9. 13:22
 10/10 anonim ***** válasza:
A végén te leszel a vesztes.Ha ezt nem akarod megélni,akkor keresel olyat,aki beléd szerelmes.
2017. szept. 9. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!