Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány az osztályomban, aki nagyon tetszik, és szinte biztos vagyok benne, hogy én is tetszem neki, de még ennek tudatában sem merem elhívni sehová. Hogy tudnám "legyőzni" a félénkségemet? Vagy mi mást tehetnék, hogy összejöjjek vele?
Figyelt kérdés
Mindketten 16 évesek vagyunk. Még nem volt barátnőm...
Elég hülye kérdés, tudom...
2008. ápr. 6. 23:12
1/5 anonim válasza:
ha nem mered megtenni személyesen, hívd el levélben. biztos van e-mail címe! feltétlenül olyan helyre hívd, ami téged is érdekel, hogy ne félszegen tökölődj a randin, hanem magabiztos lehess. és kedves legyél, ne rámenős ;)
2/5 anonim válasza:
Csatlakozom az elöttem szolóhoz.Én is ilyen voltam annyi idös koromban.Bátortalan.Ha rámnézett már attol is elpirultam.De most már sokkal több lehetöség van. E-mail.MSN. SMS.Bátorság. Össze fog jönni ha nagyon akarod.Majd szorítok Neked :-)
3/5 anonim válasza:
Különben is, ha ennyire biztos vagy benne, hogy te is bejössz neki akkor mitől fosol? Szimplán hívd el valahová, hogy hová találja ki ő és akkor arra sem lehet panasz, hogy "azt a helyet én nem szeretem". Ha meg így sem akarja legalább kiderült hogy mégis tévedtél, de én bízom benne hogy nem!
4/5 anonim válasza:
nyugi én is igy voltam én szeptemberbe járni akart velem a csaj és én nem mentem oda hozzzá mert féltem de nemtom h mitol azt most ojan január környékin oda mentem hozzá és azota simán meg a dolog nem kel félni h majd mit mondassz neki ez vhogy jön magátol hifódd el!:) tapassztalat!!:)
5/5 anonim válasza:
Osztozom az elottem levoekkel... Az en pasim kb 20 evvel idosebb mint te es egy rossz kapcsolat miatt elvesztette batorsagat... O is sms-ben hivott engem el randira, miutan tudta h nalam is bejon de en nem vagyok kezdemenyezos lany. Tudta h en nem teszem meg az elso lepest neki kellett... mivel nem tortent akkor semmi es arra vigyazz szerintem ne rohand le a lanyt, es amikor masodjara es harmadjara is randiztunk, utana emailben fejtette ki erzelmeit irantam, szoban nem merte, lerohanni nem akart... es tudod h mennyire tisztelem ezt benne?????? Sokkal jobban orulok igy es sokkal nagyobb erzelmet es tiszteletet taplalok iranta mintha lerohant volna az elso adando alkalommal. Ne felj!!! ha meg megerzeseid tevedtek es a lanynak nem jossz be akkor legalabb megtudod ideje koran es nem fogsz abrandokat keregtni egy olyan vki irant akit nem erdekel a szemelyed. Tehat nincs mit vesztened!!! BATORSAG!!!! G' Luck!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!