Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legjobb barátom volt barátnőjé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátom volt barátnőjével összejönni?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom körülbelül másfél két éve szakított a párjával, nagyon félek ha úgy alakulna a kettőnk közt vége lenne a barátság még akkor is ha ő azóta már talált mást. A barátom szakított a lánnyal nekem ezt mondta. Véleményeket illetve tanácsot szeretnék kérni, mi tévő legyek.
2022. szept. 27. 17:59
 1/10 Hans Pötterman ***** válasza:
21%
Semmi köze hozzá miután szakított vele, én tuti megpróbálnám
2022. szept. 27. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

Hááát...azért ezt kevés ember nyeli le. Íratlan szabály, hogy barát/barátnő exe tabu.

Milyen a kapcsolatod a csajjal? Randizgattok vagy csak felmerült vagy mi?

Én a helyedben beszélnék a baráttal, abban az esetben ha komoly a csajjal. Pontosabban, komoly lehetne, értelemszerűen ekkor meg nem tettetek semmit, randira is csak a beleegyezés után hívnám.

Ha azt mondja zavarja, letennék róla. Ha csak alkalmi szex, akkor is. Ennyire tisztelem a barátaim érzéseit.

Voltam hasonló helyzetben. Nem exről volt szó, mindegy is. Legjobb barátnőm. Semmi megbocsájthatatlant nem tett, de a bizalmam megingott. Utána persze megbeszéltük. De lassan épülünk fel belőle.

2022. szept. 27. 18:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a legjobb barátod, akkor meg kéne tudnod ezt őszintén beszélni vele, még mielőtt bármit is kezdesz a helyzettel.
2022. szept. 27. 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Na vissza mennél a p#ncira?
2022. szept. 27. 18:56
 5/10 Hans Pötterman ***** válasza:
22%

Lepontozhattok,de attól még így van! Szerelemben és háborúban nincsenek szabályok! A 2 majdnem ugyanaz 😅

Majd ha ilyen helyzetbe kerültök, megtudjátok! Én is így gondoltam sokáig, hogy ilyen nincs!

2022. szept. 27. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó ötlet.
2022. szept. 27. 19:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem történt még semmi , a gyerekkori barátság a tét így valószínű hagyom a dolgot.
2022. szept. 27. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó döntés hagyni, sokan rosszul kezelik.
2022. szept. 27. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hagyd. Nem éri meg, hogyha tényleg rosszul reagálna, esetleg megszakadna az évek óta tartó barátság. Meg csak kényelmetlen szituációkat szülne.
2022. szept. 29. 16:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesóméknál is ez volt.

Az egykori jóbarát és az ex házasok, gyerekük született. Amióta összejöttek, a kapcsolat megszakadt (az exbarátnőnek "hála", mert ő nem akart unokabátyámmal találkozni, a jóbarát meg puhapts.)

2022. szept. 30. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!