Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátom volt barátnőjével összejönni?
Hááát...azért ezt kevés ember nyeli le. Íratlan szabály, hogy barát/barátnő exe tabu.
Milyen a kapcsolatod a csajjal? Randizgattok vagy csak felmerült vagy mi?
Én a helyedben beszélnék a baráttal, abban az esetben ha komoly a csajjal. Pontosabban, komoly lehetne, értelemszerűen ekkor meg nem tettetek semmit, randira is csak a beleegyezés után hívnám.
Ha azt mondja zavarja, letennék róla. Ha csak alkalmi szex, akkor is. Ennyire tisztelem a barátaim érzéseit.
Voltam hasonló helyzetben. Nem exről volt szó, mindegy is. Legjobb barátnőm. Semmi megbocsájthatatlant nem tett, de a bizalmam megingott. Utána persze megbeszéltük. De lassan épülünk fel belőle.
Lepontozhattok,de attól még így van! Szerelemben és háborúban nincsenek szabályok! A 2 majdnem ugyanaz 😅
Majd ha ilyen helyzetbe kerültök, megtudjátok! Én is így gondoltam sokáig, hogy ilyen nincs!
Unokatesóméknál is ez volt.
Az egykori jóbarát és az ex házasok, gyerekük született. Amióta összejöttek, a kapcsolat megszakadt (az exbarátnőnek "hála", mert ő nem akart unokabátyámmal találkozni, a jóbarát meg puhapts.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!