Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoljak?
Facen mindenki les mindenkit. Erre van.
En csak vmi adok veszek csopiban vettem vmit de az elado már a magánéletemről végzettségemrol faggatott mikor találkoztunk átvenni. Átnézte az adatlapom es ki vagyok mi vagyok hol lakok.
Totál kiakadtam hogy mi köze van hozzám? Meg minek kérdezget engem a személyes dolgaimról kvázi egy idegen?
Erre azt mondták nekem ez teljesen normalis mindenki lesi mindenki adatlapját. Fogadjam el.
Az nem is lenne baj, hogy megtetszik neki valaki más rajtad kívül HA régóta lennétek együtt. De gondolom, hogy friss a kapcsolat hiszen keresgélte pedig amúgy be lenne jelölve mint barát, ismerős.
Az mindennek a teteje, hogy hülyének néz téged miközben kamuzott és nem téged keresett közös képeken hanem 2 lányt nézegetett.
Egyetértek a #2-vel. Szakíts vele, nem éri meg foglalkozni vele tovább. Legyen a barátnőddel ha neki is tetszik.
(Bár akkor nem a barátnőd mert a girl-code létezik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!