Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoljak?

Figyelt kérdés
A párom keresési előzményében ott volt a legjobb barátnőm, és a barátnőm húga is. Megkérdeztem hogy miért, kimagyarázta annyival hogy rólam keresett képet hátha talál közös fotót amin rajta vagyok. hihető, vagy ennél rosszabb a helyzet? Mikor találkoztak elbeszélgettek, szerintem végig is stírölte a barátnőm
tegnapelőtt 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Kíváncsi biztos, nem kell ezt tùl gondolni szerintem.
tegnapelőtt 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
Hm, tetszik neki mindkettő csaj, vagy tetszik a barátnőd, de szerette volna tudni, hogy a tesója is fog tetszeni neki. Hazudik mint a vízfolyás. Dobd ki!
tegnapelőtt 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Facen mindenki les mindenkit. Erre van.

En csak vmi adok veszek csopiban vettem vmit de az elado már a magánéletemről végzettségemrol faggatott mikor találkoztunk átvenni. Átnézte az adatlapom es ki vagyok mi vagyok hol lakok.

Totál kiakadtam hogy mi köze van hozzám? Meg minek kérdezget engem a személyes dolgaimról kvázi egy idegen?

Erre azt mondták nekem ez teljesen normalis mindenki lesi mindenki adatlapját. Fogadjam el.

tegnapelőtt 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Az nem is lenne baj, hogy megtetszik neki valaki más rajtad kívül HA régóta lennétek együtt. De gondolom, hogy friss a kapcsolat hiszen keresgélte pedig amúgy be lenne jelölve mint barát, ismerős.

Az mindennek a teteje, hogy hülyének néz téged miközben kamuzott és nem téged keresett közös képeken hanem 2 lányt nézegetett.

Egyetértek a #2-vel. Szakíts vele, nem éri meg foglalkozni vele tovább. Legyen a barátnőddel ha neki is tetszik.

(Bár akkor nem a barátnőd mert a girl-code létezik.)

tegnapelőtt 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!