Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális hogy nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy nem tudok elfelejteni valakit akivel 2 évvel ezelőtt kavartam?

Figyelt kérdés

Nektek volt már hasonló? Kb.3-4 hónapig találkozgattunk, minden jól alakult igazából már mindent úgy csináltunk mintha együtt lennénk..én nagyon szeremes voltam már, nagyon reméltem hogy összejön.. aztán amikor felhoztam hogy igazából ebből mikor lesz komolyabb, kimondva hogy együtt vagyunk elkezdett kötekedni hogy nála ez összetettebb téma hogy a kötődés kialakuljon stb (pár hónapja már talizgattunk), és hogy nemtudja most mi legyen. Mondtam oké akkor hagyjuk egymást. Többet soha nem beszéltünk. Minden nap gondolok rá, sokat rágódtam hogy mi lehetett a probléma, miért hagyott ilyen könnyen elmenni..nem tetszett meg azóta se senki úgy mint ő.. nemtudom mikor lesz ennek vége.. most már mással vagyok együtt de közel se vonzódom hozzá annyira.. Lehet hogy többet már az életbe nem leszek megint szerelmes?

25/N

jan. 2. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de az meg a legalja, hogy bár rajta kattogsz naponta, ő rá vágysz betegesen a párod használod ki azért, hogy ne légy egyedül.
jan. 2. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
38%

Ha felismerted volna kozben, h bantalmazo kapcsolatban vagy,mar kozben el tudtad volna engedni lelkileg. Olvasx el Mackenzie: Kezikonyv bantalmazo emberekhez cimu konyvet es jol felismered a bantalmazasat az illetonek. Ezzel el tudod engedni.

A vonzodas onmagaban nem szerelem.

jan. 2. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyugi leszel még szerelmes.

Próbálj nyitni más dolgok, emberek felé, egy idő után elfelejted ezt a csávót, rájössz, hogy semmivel nem különb, mint a többi lúzer.

Sajnos az ilyen lezáratlan, vagy túl hirtelen és tisztázás nélkül lezárt kapcsolatokból a legnehezebb kiszakadni, de azt érdemes tisztázni, hogy ilyenkor már nem is a szerelem miatt kattog ezen az ember, hanem mert folyamatosan az értelmet keresi benne, meg a milettvolnaha-t.

Ha ténylegesen összejöttetek volna, lehet, már most unnád, hogy fingik, csámcsog, hülyeségeket beszél és még az ágyban is rossz. (Most csak írtam valamit.)

tegnapelőtt 00:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van ilyen, de nem volt bántalmazó, inkább a kevés idő volt a probléma. Azóta is gyakran gondolok rá.
tegnapelőtt 00:52
 5/6 anonim ***** válasza:
43%
Remélem repülni fogsz mert, nem tisztességes amint a mostani pasiddal csinálsz.
tegnapelőtt 04:47
 6/6 anonim ***** válasza:
#2 egy szó nincs itt bántalmazó kapcsolatról. Próbáljuk meg felismerni az igazi bántalmazást, ha lehetséges.
tegnapelőtt 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!