Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat ilyenkor egy lány?
Figyelt kérdés
Lányok válaszát várom elsősorban egy olyan kérdésre hogy mi történik bennük olyankor mikor egy fiúval megismerkednek akárhol és tök jól elbeszélgetnek és heteken át találkoznak egy X helyen ahol mindig lehetőségük van beszélgetni és a lány is benne van és kezdeményezi a beszélgetést majd mikor bejelöli a fiú facen akkor megváltozik teljesen és távolságtartó és viszolygó lesz a fiúval miközben a fiú semmi rosszat nem tett. Miért ekkora redflag ez? Mi miatt hőköl vissza egy lány ha egyébként kedveli a fiút és jól érzi magát a társaságában?jan. 2. 22:04
11/12 anonim válasza:
Nekem furcsa az egész, de alighanem a #10-esnek van igaza.
12/12 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írtam is nem igazolt vissza illetve nem szoktam durva tartalmakat megosztani illetve kommentelni obszcén dolgokat és nem követek csak zenei oldalakat illetve az adatlapomon csak a képeimet láthatják azok akik nem ismerőseim így nem hiszem hogy a profilom tartalma a baj
jan. 3. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!