Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondolhat ilyenkor egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhat ilyenkor egy lány?

Figyelt kérdés
Lányok válaszát várom elsősorban egy olyan kérdésre hogy mi történik bennük olyankor mikor egy fiúval megismerkednek akárhol és tök jól elbeszélgetnek és heteken át találkoznak egy X helyen ahol mindig lehetőségük van beszélgetni és a lány is benne van és kezdeményezi a beszélgetést majd mikor bejelöli a fiú facen akkor megváltozik teljesen és távolságtartó és viszolygó lesz a fiúval miközben a fiú semmi rosszat nem tett. Miért ekkora redflag ez? Mi miatt hőköl vissza egy lány ha egyébként kedveli a fiút és jól érzi magát a társaságában?
jan. 2. 22:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha én heteken át találkozgatok valakivel x helyen, akkor elég lúzer a csávó, ha nem lép semmit.

Senki nem mondta, hogy a fb bejelölés a probléma, lehet, inkább a töketlenkedés.

Ja, lehet nem ezt gondolja, és mindjárt fűzöd tovább a sztorit? Na akkor ki is derül, hogy nem gondolja ugyan azt minden lány, mert mi nem egy homogén massza vagyunk!

jan. 2. 22:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Csak azután vált ilyenné miután bejelöltem. Ennyi a sztori nincs mit tovább fűzni rajta. Én azt szerettem volna hogy először felépíteni egy normális kommunikációt és utána lépni. Ha ez volt a baj akkor valóban elszúrtam ezek szerint.
jan. 2. 22:10
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem hiszem, hogy a bejelölés a probléma. Valami egy időben történhetett.
jan. 2. 22:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy más fiú érdekli, vagy már nem érdekled mert randira konkrétan sose hívtad el. Nem a fb-on kell ismerkedni, "felépíteni" a társalgást (ezt sehogy se értem hogyan gondolod) hanem élőben.
jan. 2. 22:19
 5/12 A kérdező kommentje:
4#. Félreérted. Mindig élőben beszélgettünk.
jan. 2. 22:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem értem félre, te ülsz fordítva a lovon. Nem fbzni kell meg találkozni X helyen mint ismerősök/"haverok" hanem ha tetszik randira hívni.
jan. 2. 22:21
 7/12 A kérdező kommentje:
6#. Értelek. Csak fura hogy pont a jelöléssel egy időben változott meg
jan. 2. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne furcsa? Ha várt rád hetekig, hogy hívd el randira, vagy nyögd ki, hogy tetszik, ismerkedjetek és te inkább bejelölted csalódott és inkább hanyagol. De persze lehet más fiú futott be társkeresőn, vagy olyan aki nem hezitált mint te.
jan. 2. 22:33
 9/12 A kérdező kommentje:
8#. Érdekes amit írsz. Én azt gondoltam volna hogy ez mondjuk még egy lépés. Szóval akkor csalódott lehet emiatt? Csak mert a mostani reakciója miatt eléggé elillant belőlem hogy randira hívjam
jan. 2. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Átnézte a profilod, és jobban megismert ezáltal, mint hitted. Nem csak a képeid, de a megosztások, hozzászólások, ismerőseid, kiket követsz be, milyen csoportokban vagy, ezek mind baromi árulkodóak. Nem véletlenül szokták például a a HR-esek is lecsekkolni a jelöltek közösségi oldalait. Sokkal többet elàrul, mint az önéletrajz meg az interjú.
tegnapelőtt 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!