Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vissza jön majd pár hónap mulva?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza jön majd pár hónap mulva?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet megismertem egy csávót aki eléggé tapasztaltnak tűnt.És eléggé nyomult rám napi szinten írt még avégén azt is akarta szedjek fel neki egy csajt csomó nőket követett/lájkol ismertelen nőket majd azt írta ne írjak neki mert ismerkedik valakivel de ő soha nem rakja ki ha van nője bármi és ha volt is nője mellete is mindog nőket figyelt utána ha megunta az adott nőt vagy megkapta amit akart keresett mást.Tiltott is engem mert szerinte valamilyen modon zaklattam mert beakartam követni de mikor nem volt más nem zavarta.Fog még vajon keressni engem vagy befog probálkozni nálam?
tegnapelőtt 03:51
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Inkább azt a kérdést tedd fel magadnak...

Miért akarod, hogy egy ilyen keressen.?..

tegnapelőtt 04:33
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Pont ilyet rugtam ki karacsonykor,mert nem olyan mint az en mentalitasom. A soha tobbet kategoria.
tegnapelőtt 04:39
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Ha egy csepp eszed van, tiltod mindenhol.
tegnapelőtt 05:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Megdug utána meg írsz ide egy kérdést hogy miért tette ezt veled! Mert eszed semmi, fogd meg jól!
tegnapelőtt 08:18
 5/6 anonim ***** válasza:
35%
Ez egy ilyen fogyatékos önsegítő csoport próbakérdése volt? 🤦😑🐑
tegnapelőtt 08:38
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem fog szerintem.
tegnapelőtt 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!