Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt a leghosszabb idő, ameddig szerelmes voltál egy emberbe?
Kb négy év, egyfolytában. Nála sajnos csak másfél volt a viszonzás.
F
Nekem volt már olyan, hogy egy meglehetősen elérhetetlen személy iránti leküzdhetetlen és beteges vonzalom másfél évig is eltartott - aztán már szerencsére jobban lettem. Amíg tartott, addig a beteljesületlen vágytól nagyon szenvedtem...
🤔
A szerelem - sötét verem!
😟
9 év, de a végén már inkább csak betegesen ragaszkodtam az illetőhoz.
A mostani kapcsolatom 7 éve tart, úgyhogy 7 éve vagyok belé szerelmes. Remélem, ez lesz a leghosszabb.
Hát, már így utólag nem tudom pontosan, talán 2-3 év. Nagyon régi ismeretség volt, tizenévig ragaszkodtam nagyon az illetőhöz, volt mikor csak "baráti" szeretet volt, volt mikor jött egy fellángolás és akkor pár évig szerelmes voltam belé, aztán a végén már csak nagyon meg akartam kapni. Természetesen viszonzatlan volt az egész. Aztán sikerült véget vetni, lezárni.
A férjemmel hat éve vagyunk együtt, azóta szeretem. Persze már kicsit másképp, mint a legelején, de még mindig inkább szerelemnek mondanám, ami most már lassan szeretetbe fog átfordulni.
Szerelmes talán nem de ahhoz nagyon közeli érzés
2018 óta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!