Anyám tudja, hogy szerelmes vagyok, ezért győzköd, hogy közeledjek a srác felé, de én nem akarok. Miért nem lehet békén hagyni?
Az van, hogy szerelmes lettem egy srácba. Az egyetemen ismertük meg egymást. Szerintem egyoldalúak az erzelmeim, de igazából lényegtelen, szeretném elfelejteni ezt az egészet. Nekem van egy olyan elvem, hogy nem kezdek olyan emberrel, aki hívő. Én nem vagyok vallásos, és azt gondolom, hogy ez egy elég nagy ellentét lehet komoly kapcsolat esetén, én pedig csak komolyat akarok. Eddigi ismerkedéseim során is mindig belefutottam a vallásos emberekbe. Nyilván egy random tinderről megismert személyt első tali után könnyű lerázni, nem fáj senkinek, mert nem ismerjük egymást. Viszont beleszerettem valakibe, és ahogy közelebbi (baráti) kapcsolatba kerültünk egymással kiderült, hogy neki fontos a vallása. Nem hinném, hogy ő viszonozza az érzéseim, szerencsére. Szeretném, ha a kapcsolatom vele baráti maradna, ha már minden nap látni kell egymást.
Viszont amikor meséltem róla otthon, mert jó a kapcsolatom a családdal, elég egyértelmű volt, hogy én hogy gondolok rá. És tudom, hogy anyám nem akar rosszat, de folyton noszogat, hogy mi lenne, ha... Sűrűn szóba kerül...
Miért nem lehet leakadni a témáról?
Azért nem hagy békén, mert nem mondod meg neki, hogy hagyja abba, nem fogsz vele összejönni.
Az szép dolog, hogy őszinte vagy anyáddal, de azért ennyire nem kellene, legközelebb akkor mesélj neki szerelemről, ha kapcsolat lesz az illetővel.
Az örök szülőprobléma. Anyu jót akar, de nem tudja, hogy nem így kell.
Kérdezd meg tőle, neki jólesett-e annak idején, ha az anyja az intim életében turkált. Magyarázd el neki, hogy abban a korban vagy, amikor már van intim életed. Az pedig attól intim, hogy senkinek sincs köze, beleértve a szülőket. Nem illik szóvá tenni, nem illik beleszólni. A szülőnek pedig legfőképpen nem, mert a szerelmi életben nekik abszolút, semmilyen formában nem szabad jelen lenniük! Kizárólag akkor, ha hozzájuk fordulsz, és kérdezel. Addig legyen szíves diszkréten csendben maradni, és maximum feldolgozni fejben, amit valahogy megtud. Mintha egy idegen lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!