Péter0255 kérdése:
Van olyan lány, akinek bejönne egy 200 centi magas, szemüveges, barna hajú, kék szemű, sportos testalkatú, újságíró végzettségű srác?
Figyelt kérdés
dec. 31. 15:59
1/8 anonim válasza:
Szerintem rohadt sok is, ha a szemüveg ízléses (és nem ez a szódásszifon jellegű gyógyegér fazon) és ha a személyisége nem instant "Isten ments". Ettől függetlenül nálam off lenne, mert az én 156 cm-hez ezt már túl magasnak találom.
dec. 31. 16:01
2/8 anonim válasza:
Mi van belül?
dec. 31. 16:01
3/8 anonim válasza:
Biztos van, de ezek csak "paraméterek" magáról az emberről, a személyiségéről semmit sem árulnak el.
dec. 31. 16:14
4/8 anonim válasza:
Igen
dec. 31. 18:29
5/8 anonim válasza:
Hany eves vagy?
dec. 31. 20:31
6/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg az egyetem befejezésére koncentrálok, földrajz történelem tanárszakon tanulok. A tanulás mellett dolgozom, sportolok, önkénteskedek egy fogyatékos alapítványnál, célom még az újságírás mellett a történelem doktori is. Sok hobbim van. A társadalmi témák, elmélkedések központi helyet foglalnak el az életemben. Legkedveltebb elfoglaltságom az írás, verseket, novellákat, regényt írok. Szeretem a természetet, a fotózást, szívesen táncolok, kézműveskedek, festek, túrázok, kirándulok, kertészkedek. Szenvedélyes gyűjtő vagyok, a polcaim roskadoznak otthon a sok "kacattól". Érdekel minden, ami új, érdeklődő és nyitott vagyok, szeretek új dolgokba belekezdeni. Futok (célom tavaszig a fél maraton), súlyzózok, és evezek. Célom hogy versenyevezős lehessek, fokozatosan építkezem. Imádom a vizet, minden alkalom egy kaland, ahogyan vízre szállunk a hajóval és evezünk a csapattal.
dec. 31. 23:01
7/8 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok
dec. 31. 23:01
8/8 anonim válasza:
Melyik városban laksz?
dec. 31. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!