Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 10/10-es pasiknál egy szemüveges dundi lánynak nincs esélye?L
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 19:29
2/15 anonim válasza:
Ahogyan a "10/10"-es nők a kövérkés férfiakat, úgy a "10/10"-es férfiak a dundi lányokat általában nem nagyon veszik észre, így erre vágyakozni nem igazán hasznos. Persze szabad, csak csalódás lesz a vége.
Valószínű itt is elcsattan majd a "sportoljál" szólam.
3/15 anonim válasza:
Szeretetre semmilyen lánynak nincs esélye egy férfinál sem. Szexre meg van, de minek?
4/15 anonim válasza:
"Szeretetre semmilyen lánynak nincs esélye egy férfinál sem"
Ezt nevezem én általánosító előítéletnek. Ritkán látni ilyen jó példát.
5/15 anonim válasza:
Ez az adott emberen múlik, nem lehetetlen, hogy te vagy az esete, de nem is valószínű. Az is lehet, hogy akit te 10/10-nek látsz, az csak egy 6-os, a te dundiságod +2kg, a szemüveged meg szexi, és sokkal jobb csaj vagy nála.
6/15 anonim válasza:
Ha laza vagy és derűs, akkor laza szexre bőven jó lehetsz.
7/15 anonim válasza:
Én egy fontos dolgot emelnék itt ki. Ha ezt megkérdezné egy pasi, azonnal nagyon durván lehordanátok, hogy mit tudsz te adni egy 10/10 nőnek? Bezzeg ha nő kérdezi, tizede ennyit nem kap. Szánalmas ez a fórum, nekem alapján döntitek el, hogy kit kell bactatni!
8/15 anonim válasza:
#7 ezek a dolgok nem szimetrikusak a nemek között.
9/15 anonim válasza:
dundi az az 165 centi 60 kiló kb?? Mert az még lehet arányos is meg aranyos is.
10/15 anonim válasza:
165/60 az minden,csak nem dundi..
Amúgy nincs esélyed,még egy menetre sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!