Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám vissza szerezzni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám vissza szerezzni a férjem szerelmét?

Figyelt kérdés

Történetünk röviden: 7 éve jöttünk össze ebből 5 év házasság.

Van 3 csodás gyermekünk is , kb 1 hónapja elköltözztünk tőle mert lebukott hogy 1 hónapja más nővel ismerkedett a hátam mögött.

Amikor eljöttünk akkor 2 napig sìrt hogy bocsássak meg neki de 3 nap már közölte hogy nem akar egy fedél alatt élni velem mert már nem szeret úgy.

Elhidegültünk egymástól mert nem foglalkozztam vele eléggé.

Pedig ő az aki soha nem foglalkozott velünk mert kb a hobbijának élt. (Kondi)

Emiatt alig volt otthon és sosem segített semmit a gyereknevelésbe. Csak a munka meg az edzés.

Én szeretem mai napig éa szerettem volna ha újra megpróbáljuk és adunk a házasságunknak még egy esélyt de ő nem akarta és már együtt van azzal a személyel akivel ismerkedett.

dec. 29. 18:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy mit mond? Az a lényeg, hogy mit csinál, hogy viselkedik veled!

Lehet, hogy azt mondja, szeret téged, de ha a tettei nem ezt igazolják, akkor b.szhatod!

dec. 29. 19:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen a tettei nem azt mondják csak én annyira bízztam abba hogy talán megtudjuk javítani ami elromlott.
dec. 29. 20:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A másik után képes lennél megint összefeküdni vele?Van gusztusod rendesen.
dec. 29. 20:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig ő az aki soha nem foglalkozott velünk mert kb a hobbijának élt. (Kondi)

Emiatt alig volt otthon és sosem segített semmit a gyereknevelésbe. Csak a munka meg az edzés."

Minek akarod vissza?

Ezek alapján szerintem nem volt szerelmes beléd már valószínűleg elég rég, vagy még inkább soha.:(

dec. 29. 20:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem csak "elromlott"

Hanem ő maga tette tönkre az egészet.

dec. 29. 21:19
 16/16 mikeXxX ***** válasza:
100%
Szereted de minek? Tedd fel magadnak a kérdést! Egy kapcsolathoz két ember kell és ő már elengedte a kezed ha fáj ha nem. Keress mást jobban jársz.
dec. 30. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!