Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám vissza szerezzni a férjem szerelmét?
Történetünk röviden: 7 éve jöttünk össze ebből 5 év házasság.
Van 3 csodás gyermekünk is , kb 1 hónapja elköltözztünk tőle mert lebukott hogy 1 hónapja más nővel ismerkedett a hátam mögött.
Amikor eljöttünk akkor 2 napig sìrt hogy bocsássak meg neki de 3 nap már közölte hogy nem akar egy fedél alatt élni velem mert már nem szeret úgy.
Elhidegültünk egymástól mert nem foglalkozztam vele eléggé.
Pedig ő az aki soha nem foglalkozott velünk mert kb a hobbijának élt. (Kondi)
Emiatt alig volt otthon és sosem segített semmit a gyereknevelésbe. Csak a munka meg az edzés.
Én szeretem mai napig éa szerettem volna ha újra megpróbáljuk és adunk a házasságunknak még egy esélyt de ő nem akarta és már együtt van azzal a személyel akivel ismerkedett.
Egy ilyen szerencsétlen faszit minek akarsz visszaszerezni?
A leírásodból eléggé úgy tűnik, hogy egy mihaszna önző nyomorék... az ilyet el kell engedni, gyerektartást fizesse azt jónapot.
Mikor szétköltözztünk annyit mondott hogy a szíve legmélyén még szeret.
Olyat nővel van akivel eltud járnibedzeni és most ő ettől szerelmes , gondolom megkapja azt a figyelmet amit tőlem nem pedig tudom ha kivette volna a részét a gyereknevelésbe és jut nekem egy kis ÉN idő akkor nem jutunk el idáig.
Az a baj hogy szeretem még mindig nagyon.
Jó lenne, egyből jobban oda figyelnének a farkukra, hogy hogyan használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!