Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám vissza szerezzni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám vissza szerezzni a férjem szerelmét?

Figyelt kérdés

Történetünk röviden: 7 éve jöttünk össze ebből 5 év házasság.

Van 3 csodás gyermekünk is , kb 1 hónapja elköltözztünk tőle mert lebukott hogy 1 hónapja más nővel ismerkedett a hátam mögött.

Amikor eljöttünk akkor 2 napig sìrt hogy bocsássak meg neki de 3 nap már közölte hogy nem akar egy fedél alatt élni velem mert már nem szeret úgy.

Elhidegültünk egymástól mert nem foglalkozztam vele eléggé.

Pedig ő az aki soha nem foglalkozott velünk mert kb a hobbijának élt. (Kondi)

Emiatt alig volt otthon és sosem segített semmit a gyereknevelésbe. Csak a munka meg az edzés.

Én szeretem mai napig éa szerettem volna ha újra megpróbáljuk és adunk a házasságunknak még egy esélyt de ő nem akarta és már együtt van azzal a személyel akivel ismerkedett.

dec. 29. 18:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
ezek alapján sehogy
dec. 29. 18:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Minek kéne ilyet visszaszerezni? Hogy megint hanyagoljon lelépjen meg nőzzön csaljon vagy pingpongba járkáljon a nőig meg hozzád?
dec. 29. 18:59
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Egy ilyen szerencsétlen faszit minek akarsz visszaszerezni?

A leírásodból eléggé úgy tűnik, hogy egy mihaszna önző nyomorék... az ilyet el kell engedni, gyerektartást fizesse azt jónapot.

dec. 29. 19:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nulla önbecsüléssel...
dec. 29. 19:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szerelmét..?
dec. 29. 19:22
 6/16 A kérdező kommentje:

Mikor szétköltözztünk annyit mondott hogy a szíve legmélyén még szeret.

Olyat nővel van akivel eltud járnibedzeni és most ő ettől szerelmes , gondolom megkapja azt a figyelmet amit tőlem nem pedig tudom ha kivette volna a részét a gyereknevelésbe és jut nekem egy kis ÉN idő akkor nem jutunk el idáig.

Az a baj hogy szeretem még mindig nagyon.

dec. 29. 19:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki a kapcsolatotok alatt hanyagolt,kesobb is hanyagolna. Ki kell dobni a szemetet,h helyed legyen az erteknek.
dec. 29. 19:33
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Eleve ő tett téged ilyen helyzetbe..aztán meg lelép olyannal aki szabadon tud mászkálni. Bunkó.
dec. 29. 19:41
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Én nem tudom miért nem büntetik ezt hogy felcsináljuk a nőket aztán meg otthagyjuk vígan.
dec. 29. 19:42
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

Jó lenne, egyből jobban oda figyelnének a farkukra, hogy hogyan használják.

dec. 29. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!