Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet szeretni 1 unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni 1 unalmas nobe? Vagy mindenkepp kell hogy erdekes legyen amivel feltudja kelteni 1 ferfi erzeseit?

Figyelt kérdés

Unalmas mint nincs hobbi nincs baratok nemjar sehova, csak munka meg otthonlet,

Ilyen nobe lehetetlenseg beleszeretni?

dec. 29. 14:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

Igen, én pont az ilyen nőket szeretem. Régebben sokat jártam az éjszakába, de így a 30-as éveim közepén már egyáltalán nem hiányzik ez. Inkább összebújva filmezni otthon.

Az ismerősi köröm nagy részét is leépítettem, mert rájöttem, hogy semmit nem tesznek hozzá az életemhez.

dec. 29. 15:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Szóval otthon van kettesben a párjával, beszélgetnek, társasoznak, sütik egymásnak a fincsi kajákat, kényeztetik egymást és persze éjjel-nappal szex. Unalmas??? Álomnő!
dec. 29. 15:07
 13/20 A kérdező kommentje:
Ismerkedsz 1 novel. Beszelgetesekbol kiderul egyedul el nincs hobbijq csak filmeket nez eljar dolgozni stb. Baratai nincsennek max 1. Tetszik de belelehetne szeretni ezek alapján? Vagy egyszeruen hamar kiabrandito lenne?
dec. 29. 15:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Többen leírtuk, hogy igen, bele lehet szeretni!
dec. 29. 15:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem voltál neki szimpi és próbált lekoptatni. Amúgy ha tetszik, akkor meg mi a kérdés? Volt szikra? Vagy csak nem érted mi az a beleszeretni, mint érzés. Az nem vázlatok alapján történik, meg elemzések készítése után :D
dec. 29. 15:33
 16/20 anonim ***** válasza:

Amiket felsoroltál, nekem nem unalmas. Ha velem van kedve elutazni, programra járni, nincs vele semmi probléma. Igyekezzen aktívan igyekszik tenni azért, nekem és neki is jó legyen.

Ami számomra unalmas, ha valakinek semmiről nincs véleménye, mindenre válasz az "ühüm" és csak arra vár, hogy szórakoztassák. Nincs önálló gondolata, akarata, azt várja el mindent kitaláljanak és megszervezzenek helyette. Ilyen emberrel nem tudnék együtt élni.

dec. 29. 15:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is kinőttem már a bulizós korszakomból, szóval max. néha beülök meginni pár sört a barátokkal. Filmezni imádok, olvasni szintén, de semmi hű de extrém hobbim nincs. Ennek ellenére még soha senki nem tartott unalmasnak, mert mindenről el lehet velem beszélgetni és állítólag a humorom is jó. Szóval nem biztos, hogy valaki unalmas, csak mert nem pörög nagy fordulatszámon.
dec. 29. 15:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Barátnőm ilyen kb, munka, gyerekek.

De velem jön akárhova.

dec. 29. 15:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Semmi baj egy ilyen nővel, szuper lehet vele filmezni sorozatokat nézni.

Nem kell mindig kényszeresen csinálni valamit.

Én olyan családban nőttem fel ahol mindig csinálj vmit kényszer volt és van. Na én ezt át élve rá jöttem hogy ezt nem akarom. Nekem nem a teendő fontos hanem az hogy túl legyek rajtuk hamar és lehessen lazulni.

Egy ilyen nővel én simán ki jövök, el lehet lenni egymással és egyedül is pláne úgy hogy én nem vagyok ragadós.

dec. 29. 16:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a párodtól kell elvárni, hogy szórakoztasson. Ha van saját életed rajta kívül, vannak barátaid, hobbid, akkor simán elvagy egy "pihisebb" nővel. Nyilván kellenek a közös élmények is, de meg lehet találni ebben is az egyensúlyt, ami mindkettőtöknek megfelel.
dec. 29. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!