Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni 1 unalmas nobe? Vagy mindenkepp kell hogy erdekes legyen amivel feltudja kelteni 1 ferfi erzeseit?
Unalmas mint nincs hobbi nincs baratok nemjar sehova, csak munka meg otthonlet,
Ilyen nobe lehetetlenseg beleszeretni?
Igen, én pont az ilyen nőket szeretem. Régebben sokat jártam az éjszakába, de így a 30-as éveim közepén már egyáltalán nem hiányzik ez. Inkább összebújva filmezni otthon.
Az ismerősi köröm nagy részét is leépítettem, mert rájöttem, hogy semmit nem tesznek hozzá az életemhez.
Amiket felsoroltál, nekem nem unalmas. Ha velem van kedve elutazni, programra járni, nincs vele semmi probléma. Igyekezzen aktívan igyekszik tenni azért, nekem és neki is jó legyen.
Ami számomra unalmas, ha valakinek semmiről nincs véleménye, mindenre válasz az "ühüm" és csak arra vár, hogy szórakoztassák. Nincs önálló gondolata, akarata, azt várja el mindent kitaláljanak és megszervezzenek helyette. Ilyen emberrel nem tudnék együtt élni.
Barátnőm ilyen kb, munka, gyerekek.
De velem jön akárhova.
Semmi baj egy ilyen nővel, szuper lehet vele filmezni sorozatokat nézni.
Nem kell mindig kényszeresen csinálni valamit.
Én olyan családban nőttem fel ahol mindig csinálj vmit kényszer volt és van. Na én ezt át élve rá jöttem hogy ezt nem akarom. Nekem nem a teendő fontos hanem az hogy túl legyek rajtuk hamar és lehessen lazulni.
Egy ilyen nővel én simán ki jövök, el lehet lenni egymással és egyedül is pláne úgy hogy én nem vagyok ragadós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!