Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet szeretni 1 unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni 1 unalmas nobe? Vagy mindenkepp kell hogy erdekes legyen amivel feltudja kelteni 1 ferfi erzeseit?

Figyelt kérdés

Unalmas mint nincs hobbi nincs baratok nemjar sehova, csak munka meg otthonlet,

Ilyen nobe lehetetlenseg beleszeretni?

dec. 29. 14:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ilyenkor inkább a kényelmi szempontok játszanak szerepet, nem annyira a heves érzelmek.

Vagy a férfi is hasonló karakter, akkor el tudom képzelni, hogy ez szerelem is lehet.

dec. 29. 14:04
 2/20 anonim ***** válasza:
61%
Ha úgy néz ki, mint Jen Selter, akkor sokan szerelmesek lesznek belé.
dec. 29. 14:06
 3/20 anonim ***** válasza:
68%

Tehát ne magadból indulj ki. A férfiak külső centrikusak.

Egy férfi a leginkább úgy tud beleszeretni egy nőbe, ha elbűvölőrn szép.

dec. 29. 14:09
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

"nincs hobbi nincs baratok nem jar sehova"

Ezt leginkább olyan ember szokta gondolni valakiről, akinek az illető semmit nem köt az orrára. Mert persze ha nem számol be neki a hobbijáról, vagy hogy kivel mit csinál, akkor nyilván semmit. 😉

dec. 29. 14:14
 5/20 anonim ***** válasza:
76%
Igen, feleségem is ilyen.
dec. 29. 14:22
 6/20 A kérdező kommentje:
Utolso es mit szeretsz benne ha unalmas?
dec. 29. 14:24
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a lényeg, hogy a párja érdekesnek lássa.

Ettől még nyugodtan lehet "unalmas", mert az "unalmas" emberek kiszámíthatóbbak, rájuk jobban lehet alapozni, semmint egy volatilisre.

dec. 29. 14:40
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén szólva nem szeretnék bele egy olyan nőbe, amilyen a leírásban szerepel.
dec. 29. 14:41
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak csinál valamit otthon? Általában ha nem nyílik meg neked valaki, vagy neked nem azok a tevékenységek jönnek be, mint neki, esetleg eltérő személyiség típus vagytok, akkor titulálsz valakit unalmasnak. Nem ő maga unalmas.

Én meg például falnak megyek azoktól a nőktől, akik állandóan be vannak sózva, "minőségi időtöltést" erőltetnek, a csendről, nyugalomról azt sem tudják eszik-e vagy isszák.

dec. 29. 14:50
 10/20 anonim ***** válasza:
Ha van párja azzal se megy sehova?
dec. 29. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!