Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni 1 unalmas nobe? Vagy mindenkepp kell hogy erdekes legyen amivel feltudja kelteni 1 ferfi erzeseit?
Unalmas mint nincs hobbi nincs baratok nemjar sehova, csak munka meg otthonlet,
Ilyen nobe lehetetlenseg beleszeretni?
Szerintem ilyenkor inkább a kényelmi szempontok játszanak szerepet, nem annyira a heves érzelmek.
Vagy a férfi is hasonló karakter, akkor el tudom képzelni, hogy ez szerelem is lehet.
Tehát ne magadból indulj ki. A férfiak külső centrikusak.
Egy férfi a leginkább úgy tud beleszeretni egy nőbe, ha elbűvölőrn szép.
"nincs hobbi nincs baratok nem jar sehova"
Ezt leginkább olyan ember szokta gondolni valakiről, akinek az illető semmit nem köt az orrára. Mert persze ha nem számol be neki a hobbijáról, vagy hogy kivel mit csinál, akkor nyilván semmit. 😉
Az a lényeg, hogy a párja érdekesnek lássa.
Ettől még nyugodtan lehet "unalmas", mert az "unalmas" emberek kiszámíthatóbbak, rájuk jobban lehet alapozni, semmint egy volatilisre.
Csak csinál valamit otthon? Általában ha nem nyílik meg neked valaki, vagy neked nem azok a tevékenységek jönnek be, mint neki, esetleg eltérő személyiség típus vagytok, akkor titulálsz valakit unalmasnak. Nem ő maga unalmas.
Én meg például falnak megyek azoktól a nőktől, akik állandóan be vannak sózva, "minőségi időtöltést" erőltetnek, a csendről, nyugalomról azt sem tudják eszik-e vagy isszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!