Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy szerelmes akarok lenni?
Figyelt kérdés
Újra akarom azt a szerelem érzést. Körülöttem mindenki boldog párkapcsolatban él. Mindenkinek összejön minden, csak nekem nem. És ez olyan rossz érzés. 18 éves lány vagyok, csúnyának sem gondolom magam, de a srácok messsziről elkerülnek, egyszerűen nem tudok még ismerkedni se, pedig én próbálkozok.tegnap 22:57
1/7 anonim válasza:
Természetesen az, de ha neked kell kergetni a fiúkat akkor megette a fene. Az ismerkedésnek kölcsönösnek kell lennie.
2/7 anonim válasza:
Én 31 vagyok és soha nem volt senkim, szóval nyugi veled nincs baj. 😂
3/7 Noren1989 válasza:
Technikailag igen, normàlis érzés a hiàny érzete.
4/7 anonim válasza:
Hat nem jon az ossze akire vagynal.. persze ilyen fiatalon nyilvan azt akarja mindenki akire vagyik es tobbit nem veszi eszre.
5/7 anonim válasza:
30F vagyok furcsa hogy egy lányt el kerülnek a pasik.
Fel kéne tárni hogy miért, azután talán lehet vele kezdeni valamit.
Írj több infót ami alapján én vagy bárki akiben megbízol tud segíteni, de vigyázz mert itt főleg sok toxikus ember van aki szereti a saját nyomorát másokra is kiterjeszteni.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
ma 08:05
7/7 anonim válasza:
Akik a meno szferaba tartoznak azok kerulnek el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!