Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A pénzemre menne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénzemre menne?

Figyelt kérdés

Van egy férfi,jópár éve ismerem,egy idő óta észrevettem,mintha nem lennék neki közömbös,bókolt,egyszer találkozóra is hívott stb.

Közben úgy hozta az élet,hogy örököltem,ezt ő biztosan tudja.Nemrég folyamatosan elkezdett megint közeledni hozzám,de most teljesen másképp.Szerelmet vall szinte,folyamatosan randizni hív stb.Túlzásba viszi már szinte a kedvességet,míg korábban ez nem így volt azért.

A férfiról köztudott,hogy nagyon rossz az anyagi helyzete.Sőt,személy szerint én egyáltalán nem vagyok szép nő,átlagon aluli vagyok.

Igazam lehet,és az örökség érdekelné? 24/N

dec. 24. 10:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Blöfföld be, hogy az örökség mellé tetemes adósság is járt amiről nem tudtál, és épphogy kijössz majd nullára az egészből, semmi sem fog maradni.

Aztán meglátod, hogy mi a reakciója. :D

dec. 24. 12:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutott eszembe mint a 11-nek. De amúgy is hiába érdekli a pénzed nem kap belőle akkor sem ha hirtelen el akarna venni.
dec. 24. 14:57
 13/21 anonim ***** válasza:
51%

12

Pont elég, ha fel akarja élni a pénzt.

dec. 24. 16:11
 14/21 anonim ***** válasza:
48%

13

Mert ha nem adsz neki akkor mit él fel? Tőlem hiába tarhálna erre arra vagy ezt azt fizessem ki. Van saját keresete oszt oldja meg.

dec. 24. 16:20
 15/21 A kérdező kommentje:
Én sem adnék neki,ha úgy van.Egyébként nem kürtöltem szét vele az ismeretséget,teljesen más okból tudta meg.Anyagi dolgokról eddig nem esett szó,de bennem felmerült mégis.Nem vagyok szép nő,ő sza*ban van,másra nem tudok gondolni.
dec. 24. 16:54
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

#15 Éppen ezért egyértelmű az egész szitu!

De miért írod, hogy nem vagy szép? :O

dec. 24. 16:57
 17/21 anonim ***** válasza:
55%

14

Hát most ezt így hogy oldanád meg egy házasságban?

Vagy ha mondja, hogy kajára nincs pénze, meg a rezsit fizetni mondjuk?

dec. 24. 23:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nagyon esélyes.... Ha valamit fizettetni akar veled, vagy csak megpenditi, kuka. Teszteld le, ha nem vagy biztos.

Penditsd meg, h lekototted végül a pénzt. 10 évre... na majd akkor mi lesz?

dec. 25. 08:36
 19/21 anonim ***** válasza:
48%

Az, hogy te saját magad egy átlagon aluli, nem szép nőnek tartod magad,az egy dolog.

Mi férfiak azonban egész másképp működünk.

Sokszor mi magunk sem tudjuk, hogy mi az ami megfog egy nőben.

Én pl nemrég egy igen igen szinvonal alatti, szutyok kis cigány lánynak adtam oda a telefonszámomat egy boltban, hogy ünnepek után keressen meg. 🤷‍♂️

dec. 25. 23:05
 20/21 Senior Séf ***** válasza:
Csúnya nő nem létezik, csak kevés sör.
dec. 27. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!