Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénzemre menne?
Van egy férfi,jópár éve ismerem,egy idő óta észrevettem,mintha nem lennék neki közömbös,bókolt,egyszer találkozóra is hívott stb.
Közben úgy hozta az élet,hogy örököltem,ezt ő biztosan tudja.Nemrég folyamatosan elkezdett megint közeledni hozzám,de most teljesen másképp.Szerelmet vall szinte,folyamatosan randizni hív stb.Túlzásba viszi már szinte a kedvességet,míg korábban ez nem így volt azért.
A férfiról köztudott,hogy nagyon rossz az anyagi helyzete.Sőt,személy szerint én egyáltalán nem vagyok szép nő,átlagon aluli vagyok.
Igazam lehet,és az örökség érdekelné? 24/N
Blöfföld be, hogy az örökség mellé tetemes adósság is járt amiről nem tudtál, és épphogy kijössz majd nullára az egészből, semmi sem fog maradni.
Aztán meglátod, hogy mi a reakciója. :D
12
Pont elég, ha fel akarja élni a pénzt.
13
Mert ha nem adsz neki akkor mit él fel? Tőlem hiába tarhálna erre arra vagy ezt azt fizessem ki. Van saját keresete oszt oldja meg.
#15 Éppen ezért egyértelmű az egész szitu!
De miért írod, hogy nem vagy szép? :O
14
Hát most ezt így hogy oldanád meg egy házasságban?
Vagy ha mondja, hogy kajára nincs pénze, meg a rezsit fizetni mondjuk?
Igen. Nagyon esélyes.... Ha valamit fizettetni akar veled, vagy csak megpenditi, kuka. Teszteld le, ha nem vagy biztos.
Penditsd meg, h lekototted végül a pénzt. 10 évre... na majd akkor mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!