Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A pénzemre menne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénzemre menne?

Figyelt kérdés

Van egy férfi,jópár éve ismerem,egy idő óta észrevettem,mintha nem lennék neki közömbös,bókolt,egyszer találkozóra is hívott stb.

Közben úgy hozta az élet,hogy örököltem,ezt ő biztosan tudja.Nemrég folyamatosan elkezdett megint közeledni hozzám,de most teljesen másképp.Szerelmet vall szinte,folyamatosan randizni hív stb.Túlzásba viszi már szinte a kedvességet,míg korábban ez nem így volt azért.

A férfiról köztudott,hogy nagyon rossz az anyagi helyzete.Sőt,személy szerint én egyáltalán nem vagyok szép nő,átlagon aluli vagyok.

Igazam lehet,és az örökség érdekelné? 24/N

tegnap 10:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Hát ez így eléggé sanszos sajnos. :(

Miért nem ugrasztod ki a nyulat a bokorból?

tegnap 10:17
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon egyszerűen kiderítheted.

Hitelesen panaszkodj neki kitalált problémákról és nézd meg mit reagál rá.

Pl. mondd neki, hogy azt sem tudod hogy rendezd a temetés költségeit, mert nincs rá kereted anyagilag.

Vaaagy mondjuk találd ki, hogy tönkrement otthon valami nagyobb dolog, azt sem tudod mit tegyél, mert nincs pénzed megcsináltatni, stb stb. Legyél kreatív.

tegnap 10:18
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
#2 Igen, én is ilyesmikre gondoltam, csak valami olyasmi ötlettel, hogy valahogy a fülébe kéne juttatni valami közös ismerős révén, akiben megbízhatsz, hogy tévedés történt, volt végrendelet, és más örökölte a pénzt, te egy fillért sem kaptál. Vagy valami ilyesmi. Aztán ha így is megmarad az érdeklődés, akkor lehet csak benézted. Ha viszont alább hagy az érdeklődés, akkor egyértelműen kiugrott a bokorból a nyuszika!
tegnap 10:23
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
Korábban miért lett vége az ismerkedésnek? Mi miatt kezdődőtt újra?
tegnap 10:30
 5/17 A kérdező kommentje:
Volt egy kapcsolata,majd szakítottak.
tegnap 10:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ha nagyon rossz anyagi helyzetben van, akkor szimplán csak koptasd le és kész. Hozza rendbe az életét aztán majd utána csajozzon...
tegnap 10:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok noʻvel csak a lakás miatt vannak. Nem újkeletű.
tegnap 11:02
 8/17 anonim ***** válasza:
37%

Érdekes, hogy ez fordítva nincsen.

Vagy legalábbis én szívesen laknék nővel, de én meg nem találok senkit, aki hozzám költözne.

Pedig rendes házban élek, egyedül, de valamiért mégsem... :\

39/F

tegnap 11:05
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázni kell. Azt sem értem miért kürtölöd világgá, hogy pénzed van? Miköze másnak a pénztárcádhoz?
tegnap 11:07
 10/17 anonim ***** válasza:

Simán lehet, férfiak között is vannak haszonleső lúzerek. Én is csak addig voltam jó az exemnek, amíg lakhatott nálam és csak a rezsi felét kellett fizetnie, vittem ingyen nyaralni a seggét évente kétszer (szüleim nyaralói, nem az enyém, de nyilván mi ingyen mentünk), a lakás költségei is alacsonyak, kb fejenként 25-30-at fizettünk max, de amikor nem volt munkám egy darabig, le is lépett, hogy neki így túl sok, amit fizetnie kell egyedül és ő félre akar rakni. (Addig se rakott, amíg volt munkám.) Bár ő nem az anyagi helyzetem miatt volt velem eredetileg, mert nem tudott semmit és eleinte albérletben laktam, de lazán elköszönt egy nehezebb időszakban és inkább hazaköltözött az anyjához, mert ott olcsóbb lakni. Nekem azóta megint van munkám és nincsenek anyagi gondjaim, ő meg nem tudom, hány hitelt törleszt épp.

Úgyhogy szerintem ne pazarold rá az idődet, bármi is a szándéka.

tegnap 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!