Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénzemre menne?
Van egy férfi,jópár éve ismerem,egy idő óta észrevettem,mintha nem lennék neki közömbös,bókolt,egyszer találkozóra is hívott stb.
Közben úgy hozta az élet,hogy örököltem,ezt ő biztosan tudja.Nemrég folyamatosan elkezdett megint közeledni hozzám,de most teljesen másképp.Szerelmet vall szinte,folyamatosan randizni hív stb.Túlzásba viszi már szinte a kedvességet,míg korábban ez nem így volt azért.
A férfiról köztudott,hogy nagyon rossz az anyagi helyzete.Sőt,személy szerint én egyáltalán nem vagyok szép nő,átlagon aluli vagyok.
Igazam lehet,és az örökség érdekelné? 24/N
Hát ez így eléggé sanszos sajnos. :(
Miért nem ugrasztod ki a nyulat a bokorból?
Nagyon egyszerűen kiderítheted.
Hitelesen panaszkodj neki kitalált problémákról és nézd meg mit reagál rá.
Pl. mondd neki, hogy azt sem tudod hogy rendezd a temetés költségeit, mert nincs rá kereted anyagilag.
Vaaagy mondjuk találd ki, hogy tönkrement otthon valami nagyobb dolog, azt sem tudod mit tegyél, mert nincs pénzed megcsináltatni, stb stb. Legyél kreatív.
Érdekes, hogy ez fordítva nincsen.
Vagy legalábbis én szívesen laknék nővel, de én meg nem találok senkit, aki hozzám költözne.
Pedig rendes házban élek, egyedül, de valamiért mégsem... :\
39/F
Simán lehet, férfiak között is vannak haszonleső lúzerek. Én is csak addig voltam jó az exemnek, amíg lakhatott nálam és csak a rezsi felét kellett fizetnie, vittem ingyen nyaralni a seggét évente kétszer (szüleim nyaralói, nem az enyém, de nyilván mi ingyen mentünk), a lakás költségei is alacsonyak, kb fejenként 25-30-at fizettünk max, de amikor nem volt munkám egy darabig, le is lépett, hogy neki így túl sok, amit fizetnie kell egyedül és ő félre akar rakni. (Addig se rakott, amíg volt munkám.) Bár ő nem az anyagi helyzetem miatt volt velem eredetileg, mert nem tudott semmit és eleinte albérletben laktam, de lazán elköszönt egy nehezebb időszakban és inkább hazaköltözött az anyjához, mert ott olcsóbb lakni. Nekem azóta megint van munkám és nincsenek anyagi gondjaim, ő meg nem tudom, hány hitelt törleszt épp.
Úgyhogy szerintem ne pazarold rá az idődet, bármi is a szándéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!