Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek introvertált nővel?
Figyelt kérdés
Nem tudom fontos e, de ha érdekes szempont, akkor INFP személyiség típusról van szó.dec. 23. 16:16
11/13 anonim 

válasza:

Az hogy introvertál vagy, még előny is lehet. De hogy ebbe a négybetűs fosba kategorizálod magad(valószínűleg tévesen) instant kuka vagy! Külső, belső, összkép ami számít! De te fogalmatlan vagy az élethez!
12/13 anonim 

válasza:

Én introvertált nő vagyok és van párom, ő egy kicsit talán kevésbé az, de semmiképp sem extrovertált. Utóbbi kategóriába eső emberrel is volt kapcsolatom, de nem működött, alapvető dolgokban nem illettünk össze. Végül barátok maradtunk és találtunk mást.
13/13 anonim 

válasza:

Én adnék esélyt, asszem jó pasi vagyok, komoly, lelki ismeretes őszinte mély komplex érzelmi világ, van eszem.. de olyan szinten vagyok introvertált hogy szinte csak otthon ülni vagy séta nézelődés vagy valakinél ülni szeretek, gyereket se akarok. Kérdem én kinek kellenék úgy hogy szinte csak mobilozni szeretek, embereket csak akkor szeretem ha békén hagy nem nyaggat rávenni bármire megváltoztatni nem akar, csak ha fontos. Ez lehet nem hangzott csábítóan de asszem különleges jellem vagyok mert úgy tudom a legtöbb ember nem ilyen nagy belső értékű pl sokkal gyakrabban hazudnak mint én, én komolyan igazságosan átgondolom mikor okés hazudni (szinte sose szoktam) pl lottót letagadnám. Soha egy nőnek nem kamuztam mikor akartam csábítani, egyszer sem. Hány ilyen pasi van a bolygón? Megbízható hasonlóan nagyszerű jellemű nő kéne aki elvan az unalmas nyugdíjas életmódommal nem hapsizik nem haverkodik túlzottan pasikkal akik előbb utóbb rámásznak, nem hiszek a férfi nő barátságban ha nincs ott a pár mindkét tagja és csak úgy hogy semmi flört meg udvarlás.. Szeretem a férfi nő barátságot de komoly feltételekkel, nincs hazudozás, titkos hátsó szándék pl akar össze jönni velem de nem meri megmondani, nincs flört... Nincs gyenge pillanat, simulva összegabalyodva táncolgatás amiből csók lehet egy érzelmi fellángolás után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!