Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek introvertált nővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek introvertált nővel?

Figyelt kérdés
Nem tudom fontos e, de ha érdekes szempont, akkor INFP személyiség típusról van szó.

tegnap 16:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Hoppá, bocsánat.. intj, nem infp.
tegnap 16:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem elsődleges szempont ez, nem kizáró ok. Ha a lényegi dolgokban oké, nem mondok neki nemet
tegnap 16:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Kifejezetten introvertált nőt keresek, csak sajnos nehéz őket megtalálni.
tegnap 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én is hasonló vagyok valószínűleg igen
tegnap 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én INFP személyiségtípus vagyok, egy extrovertált nővel nem is illenénk egymáshoz... 40/f
tegnap 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Én sem szeretem a nagy csoportos eseményeket. Így valószínűleg tudnánk sok olyan programot csinalni amit mindketten szeretünk.

Nem is értem, hogy miért gondolja bárki is, hogy egy introvertálttal bármi gond lenne.

tegnap 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:
41%

Én amúgy soha többet. Nekem elég volt egy életre. Nem az én stílusom. Unalmassá vált nekem, visszafogott, bezárva éreztem magam.

De sokaknak meg épp vonzó ez, ha valaki stabil pont, nyugodt, kiszámítható... szóval nem kell aggódnod, hogy épp a személyiségtípusod lenne a probléma. Akinek igen, azzal szimplán csak nem illetek össze, így mi pl nem illünk össze. De mással meg össze fogsz... ilyene ez.

(MBTI pedig egy aranyos megfogalmazást, könnyen érthető leírásokat ad, jól elkülönített személyiségtípusokkal, de tudományosan sajnos humbug, érdemes kerülni... horoszkóp szintű téma)

tegnap 18:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben igen.
tegnap 18:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne🤗
tegnap 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen jelentsen ez rövidìtés bàrmit
tegnap 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!