Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek introvertált nővel?
Persze. Én sem szeretem a nagy csoportos eseményeket. Így valószínűleg tudnánk sok olyan programot csinalni amit mindketten szeretünk.
Nem is értem, hogy miért gondolja bárki is, hogy egy introvertálttal bármi gond lenne.
Én amúgy soha többet. Nekem elég volt egy életre. Nem az én stílusom. Unalmassá vált nekem, visszafogott, bezárva éreztem magam.
De sokaknak meg épp vonzó ez, ha valaki stabil pont, nyugodt, kiszámítható... szóval nem kell aggódnod, hogy épp a személyiségtípusod lenne a probléma. Akinek igen, azzal szimplán csak nem illetek össze, így mi pl nem illünk össze. De mással meg össze fogsz... ilyene ez.
(MBTI pedig egy aranyos megfogalmazást, könnyen érthető leírásokat ad, jól elkülönített személyiségtípusokkal, de tudományosan sajnos humbug, érdemes kerülni... horoszkóp szintű téma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!