Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új kapcsolatom van de a bátyám nagyon negatív, ti hogyan viselkednétek vele?
Friss még a kapcsolatom a barátnőmmel. Pár éve ismerjük egymást látásból, de ősszel kezdtünk el jobban ismerkedni, beszélgetni, randizni, majd egy pár lettünk. Nekem a kezdettől fogva nagyon tetszik, nagyon jól kijövünk. A barátnőm idősebb tőlem, ő 31 éves, én 28. Eddig meglepődött ezen mindenki, mert fiatalabbnak tippelik a barátnőmet.
A barátaimnak is már bemutattam, jól kijöttek egymással, csupa jót mondtak róla. A bátyám viszont nagyon negatív. Szerinte túl jó nő a barátnőm hozzám, és az ilyen típusú nő nem fog megmaradni mellettem, untatni fogom. Hiába mondtam neki a saját véleményem, a barátaim véleményét, csak legyint. Édesanyánk is megszólta a bátyámat, mert ő is nagyon kedveli a barátnőmet, szerinte is nagyon kedves, de a bátyám csupa pesszimizmus. A barátnőm természetes szépség, abszolút nem az a plázacica típus, dolgozik, önálló.
Nem hagyom, hogy elrontsa a kedvem, de unom már a károgását.
Remélem leírtam minden részletet. Ti hogyan állítanátok le a bátyámat? Veszekedni sem akarok vele, oké meghallgattam a véleményét, biztos jót akar, de már fárasztó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!