Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhitette velem hogy szeret.Foglalkozott velem de kiderült hogy csak az volt a célja hogy én megszeressem.Hogyan legyek túl rajta?
3-as pszichiáter vagy, hogy ennyiből diagnózist tippelsz?
Én ugyanígy jártam, mint a kérdező, a pasi nem volt "nárci", hanem csak alacsony önértékelésű, önbizalom- és figyelemhiányos, ami neki tök jó volt, hogy másokból érzelmeket csikart ki, szerelmet hazudott, aztán az egótuningja és a vele való törődést és foglalkozást megunva eldobott, majd úgy tett, mintha mi sem történt volna az elmúlt 1 éven keresztül.
Nem nárci az ilyen, hanem szimplán idióta.
Első lépésként elfogadod,hogy ez ennyi volt,vége,sulykolod magadba.
Aztán pedig minden feltörő érzést,gondolatot beengedsz, hagyod,hogy végigfusson rajtad,majd tàvozzon.Ha hagyod, hogy magàval ràntson a gondolatörvény,akkor belecsavarodat,egyszerűen engedni kell mindent végig saját magadon,végül ajtót nyitni neki a tàvozáshoz.Csak így lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!