Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogyan élik meg párkapcsolatban belülről az érzelmeket ahhoz képest, ahogy kívülről kinéz?
Úgy értem, nem tudom hová tenni, ahogy érdekek és hirtelen érzelmek mentén akármilyen abszurdan képesek megváltozni. Például egy nap alatt kiszeretni a másikból, és onnantól úgy viselkedni, mintha soha nem is ismerték volna egymást, vagy egyenesen gyűlölettel. Nekem nagyon idegen, hogy ennyire csak fekete-fehérek legyenek az érzelmek. Nehezen bízom emiatt, nehezen alakítok ki kapcsolatot, mert rengeteg bántás ért és nagyon ijesztő nekem a meggondolatlanság amit ezek a hirtelen érzelmek vonnak magukkal.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ebben a nagyon változékony női világban milyen érzés pontosan a szerelem? Amikor szerelmesek vagytok, az milyen érzés? Nekem van egy nagyon jól behatárolható képem a szerelemről, hogy nekem mit jelent, de nekem teljesen kizárja ez az érzés, hogy 180 fokos fordulatokon menjek át a lelkiekben csak úgy, vagy egyetlen kiábrándító történés hatására.
Egyáltalán milyen érzés, hogy ilyen változékonyak vagytok? Nem nehéz alkalmazkodni és megfejteni saját magatokat?
Tényleg érdekel a női lélek...
2.5 pipás: hihetetlen ostobaságokat hordtál össze. Te vagy az, aki fórumokról álmodja meg, milyen minden nő, mert a valóságban fosik tőlük.
Égett a fejem, miközben olvastam ezt az áltudományos, horoszkóp szintű pofázást.
"képesek valakire örökre is haragudni" + "lényegében halottnak tekintik a másikat"
Ennek pedig oka van. Nagyon sokáig haragudtam a második exemre, amiért ennyire átgázolt az érzéseimre, de mára ez már egy teljes érdektelenséggé hidegült. Számomra egy senki és ő tette magát azzá, amikor úgy döntött, hogy számára semmit sem jelent az én szerelmem és bizalmam. Nem tudom, hogy mi van vele, hogy az utcán él-e, de nem is érdekel. Már nincs közünk egymáshoz, hiába próbált felkeresni. Akkor nem becsült meg, amikor ott voltam mellette, hát így járt. Bezzeg a másik exemmel a mai napig szívesen beszélgetek, mert ő egy értékes ember és normálisan váltunk el. Felteszem nem kell részletezni, hogy miért viszonyulok hozzájuk másképp.
Ez nem női dolog, egyébként. A párom (28/F) ugyanígy van az első exével, egyszer szó szerint úgy fogalmazott egy közös ismerősüknek, hogy az a p#csa számára már halott. Ott még megcsalásról sem volt szó, egyszerűen nem bánt jól a párommal, aki véget vetett a dolognak, mert tudta, hogy jobbat érdemel ennél.
Senki sem gyűlöl ok nélkül, ezt kéne megérteni.
25/N
Én férfi vagyok, és számomra is kb. halottak az exeim, és nekem is jó okom van rá.
Ez nem nemi kérdés. Egyszerűen vannak szituációk, amikor sajnos ez a helyzet, mert ezt váltja ki a másik.
Az nem fontos, hogy te mit gondolsz, 51-es. Az a lényeg, hogy a módszerem, amit többször is leteszteltem, működik.Biztonságban vagyok, mert nem érhet meglepetés.
"Ennek pedig oka van."
Mindennek van oka. A tényt te sem vitatod, és ez a lényeg. Egyébként is, az egy nagyon felszínes megfogalmazás volt részemről, hogy "képesek valakire örökre is haragudni". Mert még ha csak ennyi lenne a gond sértett nőkkel, azzal sők pasi kiegyezne.
Ezeket pedig csak úgy itt hagyom:
Hát, akkor te egy igen feminin férfi lehetsz, ha képes vagy valakire örökre bedurcizni.
Egy igazi férfi nem játszik dedót.
(Ahogyan egy igazi nő sem).
Volt, akivel 1 évet nem beszéltünk, de utána tudtunk legalább pár szót váltani.
Az "öri hari" általános iskola 1. osztály szintjén van.
"Ne linkelgess, hanem írd le, ha van valami hozzáfűznivalód."
Nincs mit hozzáfűzni. Egyikőtök sem azért vitázik velem, mert érdekelnek az érveim, mert ti már eldöntöttétek, hogy "mi az igazság", és fel vetitek, hogy nekem van igazam.
Az összes kommentetek mögött személyes sértődöttség van.
Én viszont az összes kommentem azért írtam, mert elgondolkodtatni akartalak titeket, megvilàgítani a dolgokat másik szemszögből, bár esetetekben felesleges.
Csakhogy ez ultra ciki. Órák hosszat (sőt, van aki 1 napot, ha tegnaptól számítjuk) pazaroltatok egy olyan emberre, akinek a mondanivalója egyáltalán nem érdekel titeket, és nem tudtok leszarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!