Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogyan élik meg párkapcsolatban belülről az érzelmeket ahhoz képest, ahogy kívülről kinéz?
Úgy értem, nem tudom hová tenni, ahogy érdekek és hirtelen érzelmek mentén akármilyen abszurdan képesek megváltozni. Például egy nap alatt kiszeretni a másikból, és onnantól úgy viselkedni, mintha soha nem is ismerték volna egymást, vagy egyenesen gyűlölettel. Nekem nagyon idegen, hogy ennyire csak fekete-fehérek legyenek az érzelmek. Nehezen bízom emiatt, nehezen alakítok ki kapcsolatot, mert rengeteg bántás ért és nagyon ijesztő nekem a meggondolatlanság amit ezek a hirtelen érzelmek vonnak magukkal.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ebben a nagyon változékony női világban milyen érzés pontosan a szerelem? Amikor szerelmesek vagytok, az milyen érzés? Nekem van egy nagyon jól behatárolható képem a szerelemről, hogy nekem mit jelent, de nekem teljesen kizárja ez az érzés, hogy 180 fokos fordulatokon menjek át a lelkiekben csak úgy, vagy egyetlen kiábrándító történés hatására.
Egyáltalán milyen érzés, hogy ilyen változékonyak vagytok? Nem nehéz alkalmazkodni és megfejteni saját magatokat?
Tényleg érdekel a női lélek...
"sőt gyűlölködik a nők iránt"
Ezzel lényegében igazoltad a 30-as kommentben foglaltakat, szóval köszi.
Nem barátom, egyáltalán nem gyűlölöm a nőket, de te a szavaimat csak gyűlöletként tudod értelmezni, mivel nem sok érzelmet tudsz azonosítani.
Egyáltalán nem gyűlölöm a nőket, tényeket mondtam, amik igazak. Attól, hogy elmondom, hogy pl. a Fidesz kommunikációs szakértője alkalmatlan a posztjára, az nem azt jelenti, hogy gyűlölöm, csak azt, hogy alkalmatlan. Ennyi.
De neked ezt hiába magyarázom, mivel nő vagy, csak érzelempárokban tudsz gondolnodni.
"De neked ezt hiába magyarázom, mivel nő vagy"
Ezzel bizonyítja, hogy *nem* gyűlöli a nőket.
Ma egy érzelmes incel elég hamar megölte a logikát. Time of death: 10:44.
Nektek mindenki incel, meg gyűlölködő, aki kritikát mondd a nőkről. Már megszoktam. 😒
És akkor csodálkozol, hogy fekete-fehérnek látom a gondolkodásotok?
Ha egyébként a szövegemben a "nők" szót kicserélnéd "férfira", akkor mivel vádolnál, hogy a férfiakat gyűlölöm? :D
Te jó ég.
De itt a válasz arra, hogy miért hazudnak nektek a férfiak: mert azok a szerencsétlenek nem mernek(!) őszinték lenni, mert tudják, hogy a kritikára ugrottok.
Egyébként meg csak azt írtam le, amit tapasztaltam a korábbi párkapcsolataimban, ennyi.
Ha jó emberek lettek volna azok a csajok, akkor most más véleményem lenne róluk.
Már csak azért sem gyűlölöm őket, mert azzal lesüllyednék az ő szintjükre. De ettől még el fogom mondani, hogy mit tapasztaltam, mit éltem át. Nem fogom elnyomni magamban az elmúlt 10 évet.
A felelősséget kérd számon rajtuk.
"Az a probléma, hogy a fekete-fehér gondolkodásuk miatt ők csak ellentétpárokat tudnak azonosítani az érzelmekben."
Ez öngól. Pont, hogy a kérdező gondolkodik feketén-fehéren. Nem egy nap alatt szeretett ki belőle. VOlt annak bőven előzménye, amit a kérdező nem akart észre venni, nem akart változtatni rajta.
Ha egy szerelmes nő látszólag ok nélkül szakít, akkor biztosra lehet venni, hogy valami nagyon nagy gond volt a kapcsolattal, amire a pasi magasról tett, és azt hitte bármit megtehet, hiszen szerelmes a párja. Hát nem tehet meg bármit. Ideje észre térni, és a férfiaknak abbahagyni ezt a végletes gondolkodást.
"Ideje észre térni, és a férfiaknak abbahagyni ezt a végletes gondolkodást."
Kész vagyok rá.
Logikus ember vagyok, bizonyíték bemutatásával megváltoztatom a világnézetem.
Sőt. Örülnék, ha tévednék a nőkkel kapcsolatban.
"Ehelyett inkább reménykedek abban, hogy létezik nornális, tisztesséves becsületes nő, csak még nem találkoztam vele. Ahhoz majd hűséges leszek. De ez a nők 1%-a. A maradék 99% pedig semmirevaló, akik egyáltalán nem érdemelnek tiszteletet."
Áááááh, semmi, de semmi nőgyűlölet nincs ebben! :'D
Teljesen jogosan kéri ki magának. Éééértiteeek?
"Muszáj kiemelni azt, hogy bár sok nő nem alkalmas komoly párkapcsolatra még akkor is többségben vannak az olyan nők akik igenis normális módon állnak hozzá és képesek harcolni a kapcsolatért egyedül egy darabig, de a férfiak túlnyomórésze tényleg nem való kapcsolatra nemhogy család alapítására és olyan nehéz normális férfit találni mint a széna kazalban a tűt."
Semmilyen szinten nem értek egyet a kérdező félékkel, sem a 2,5 pipás elmebeteggel, de azért ez is erős túlzás, kb. az "álmodban" kategória.
Egyáltalán nincs több nő, aki normálisan áll hozzá és alkalmas komoly kapcsolatra, mint férfi.
Egyik nem sem áll fényesen ebben a dologban - sajnos.
Nyugodtan vádolhatsz hamisan nőgyűlöllettel, egyáltalán nem tud érdekelni, mert ami nem igaz, az nem érdekel. Ami engem bosszant, az a mérhetetlen butaság, hogy még értelmezni sem vagy képes azokat a mondatokat. Te magad sem tudod megmondani, hogy mi a bajod vele, egyetlen érve sincs. Egy dolog zavar: hogy kritikát merek megfogalmazni. Számodra a kritika = gyűlölet.
Sziklaszilárd tényekre támasztom az érveimet, mindent tudok igazolni, mindenre tudok példát hozni, mert 2013 és 2023 között volt a csajozásról szólt az életem, és tonnányi tapasztalatot szereztem.
Szóval babám, erről ennyit.
Egyébként gyönyörűen igazoltad megint a #30-as kommentben mefogalmatott kritikámat. Csak érzelempárokban tudtok gondolmodni, köztes érzelmeket nem tudok értelmezni, számotokra MINDEN a gyűlöletről és a heves érzelmekről szól.
LMAO.
"Sziklaszilárd tényekre támasztom az érveimet, mindent tudok igazolni, mindenre tudok példát hozni,"
Nah, megszólalt az, aki logikára és észérvekre hivatkozik :D
Bogárka, MINDENRE lehet példát találni és annak az ellentetjére is. Ez nem érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!