Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti szeretitek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szeretitek ha a barátotok csak úgy random ütögeti a seggetek?

Figyelt kérdés

dec. 11. 20:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"random ütögeti a seggetek"

Ez undorító. Lealacsonyító, nem kívánt érintés. A gyerekeknek is azt tanítjuk - mindkét nemnek - hogy a nem kívánt, megalázó érintéseket utasítsák el. Senkinek sem kell eltűrni hogy olyat viseljenek el ami nekik nem jó. Csapkodja az ilyen azokat akik nem nevelték meg és lássuk hogy örülnek-e ennek a lumpenproli szüleik.

dec. 12. 19:45
 22/24 anonim ***** válasza:
16%

#20 ha így építed fel a világodat, akkor így lesz, ahogy mondod. Ha ilyen merev határokból állnak a dolgok, és ha valaki azokon átlép az valami nagy bajt jelent, és sértés és tiszteletlenség. Kb mint egy országok közötti határsértés. A másik egy nagyon rossz kategóriába rakható (és az országok között le is lőhető).

Csak ez lehet úgy is, hogy nem ilyen fogalmakban, szerkezetben gondolunk ezekre az emberi dolgokra. Hogy nem ilyen merev határok vannak és ha valaki valamilyen módon a mást csinál mint az elvárt még nem lesz valami határsértő tűrhetetlen.

Ez az 'én igényem' nem feltételen ilyen merev dolog szerintem. Sőt ha az ember ezt lazábban kezeli megnyitja a lehetőségeket egy csomó váratlan dolognak. mert nem az van, ha valaki vele olyat csinál, amit ő előtte nem írt fel az engedélyezett listára, akkor már baj van.

Szóval onnan nézve ahonnan én nézem nem az a baj, hogy nem tolod ki a határaidat senki kedvéért. hanem az, hogy egyáltalán határaid vannak és ezek felépítése a társas életed (mármint így keretezed, így értelmezed).

"Mert ha nekem valami nem esik jól, akkor ne magyarázza el senki, hogy de márpedig ez jó, és én vagyok a rugalmatlan."

a legegyszerűbb példa, hogy hányszor van, hogy van egy zenei album és először nem tetszik, de ha belemegy az ember, ha nem utasítja el és meghallgatja még párszor akkor meg imádni fogja.

Szexben is van csomó ilyen, pl, hogy van aki egy bizonyos ritmust szeret, de a másik meg mást csinál és egy idő után már ő is azt szereti. És nem úgy történik az egész, hogy vannak határai és most ezt arrébb tolta a másik kedvéért. Ez valami sokkal rugalmasabb természetesebb módon zajlik. Talán valami nyitottság, elfogadás a másik felé. És nem egy feltételrendszert dobni a másikra és ha nem a szerint viselkedik, akkor elítélés.

Nem hiszem, hogy ennél jobban meg tudom fogalmazni.

dec. 12. 19:54
 23/24 anonim ***** válasza:
Én sem tudom ennél jobban megfogalmazni: mindenki saját magának húzza a határokat, és nagyon irritáló, hogy mások ezt ki akarják helyette tolni. Igen, lehet ezeken igazítani, de nem úgy (példánál maradva, de minden másra is igaz) hogy azért is csapkodom a másik fenekét, mert ez az én világomban szexi, nekem jó, ő meg szokja meg, vagy rugalmatlan. Hanem megbeszélve, egyeztetve, nem erőltetve, nem manipulálva, és a nemet tiszteletben tartva. Ha pedig valaki nagyon mást akar csinálni, akkor nem egymást keressük. A zenei albumnál is én döntök úgy, hogy adok még esélyt neki, nem pedig más fogja addig játszani nekem max hangerőn, amig meg nem szeretem. Nagyon felháborító jelenség számomra, hogy burkoltan próbáljuk megmagyarázni, hogy miért van rendben a másikra erőltetni a mi vágyainkat. Hogy természetesen történik az, hogy addig ragaszkodok valamihez, amig a másik be nem adja a derekát. De, ez ilyen egyszerű, a saját igénye a másik felett van. Nem, a saját testünk a saját határaink. Ettől fontos megjegyezni, amit eddig nem emeltem ki, természetesen nem ítélem el azt, akinek más tetszik, másra vágyik, olyat akar, amit én nem. Amig két felnőtt ember közösen belemegy valamibe, addig én nem ítélkezem. De ha valaki a másikra nyomást helyezve, akkor is erőltet valamit, amikor egyértelmű nemet mond az illető, az konkrét zaklatás. Akárhogy forgatjuk a szavakat. Itt is több nő kifejezte, hogy márpedig neki nem jön be, zavarja, lágyabb simogatást szeret inkább, de akkor is van egy férfi, aki akkor is meg akarja magyarázni, hogy márpedig rugalmasnak kell lenni, és engedni. Csak azért, mert ő csinálni akarja. Tökéletes példája annak, amit mondok.
dec. 12. 20:14
 24/24 anonim ***** válasza:

#23 teljesen más nyelven beszélünk. én nem húzok határokat. nem ilyen módon élek.

amúgy háziállat is jó példa, egy macska vagy egy kutya. ők is csinálják a dolgaikat és sokszor ez tök más, mint a mi világunk. és biztos erre is meg lehet sértődni és idegesen felháborodni, hogy miért ugrik rád, vagy nyal meg vagy akármi, amikor te ennek meg ennek örülnél. de egy másik realitásban meg az emberek megtanulnak együtt élni ezzel az állattal és az ő szokásaival és nem ilyen fogalmakban élik meg, hogy az állat rám kényszerítette az akaratát.

nekem nagyon művi és ilyen jogi univerzum, amiben te beszélsz.

dec. 12. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!