Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek ha a barátotok csak úgy random
ütögeti a seggetek?
#9 álmodozom róla, hogy a tiédet csapkodom.
dec. 11. 22:03
#11 megtisztelő! Indítsak onlyfanst hogy megszedjem magam belőled? ☺️
dec. 11. 22:07
#12 az onlyfans csak nekem is megtisztelő... de a monitort még én se csapkodnám :D
dec. 11. 23:00
7
Úgy hívják játékosság. De gondolom egy unalmas, besavanyodott embernek ezt nehéz lenne elmagyarázni. :D
Tudod, ami közterületen vagy társaságban proli dolog (pl fenékre csapás, egymás tapogatása, smárolás) az privátban teljesen elfogadható. Csak hát a prolik értik legkevésbé a proli szó jelentését. Ironikus. :D
dec. 12. 00:25
A simogatást, fogdosást imádom, de a rácsapást gyűlölöm. Nekem rohadt szar érzés ha ráütnek, vagy bárhol megcsapkodnak. Sokkal kellemesebben is lehet vele bánni.
dec. 12. 09:20
Tipikus gyakoris válasz szekciót látunk.
“Lányok” kezdetű kérdés->lányok leírják a véleményüket-> férfiak: az nem úgy van, én jobban tudom, jobban ismerem a testeteket mint ti magatok.
Pont ez a hozzá állás visszataszító sok pasiban. A saját fantáziáit nem akarja elengedni, hiába mond akármit a nőt, akkor is rá fogja erőltetni, mert “ő tudja, hogy szeretik a nők”.
dec. 12. 12:35
#16 vedd észre, hogy te sem vagy rugalmas.
dec. 12. 18:17
Hát ne haragudj, a saját testemet és vágyaimat illetően nem leszek rugalmas.
dec. 12. 18:34
#19 ez nem csak a te dolgod. az összes társad dolog több emberen áll. ha így állnak hozzá emberek, ahogy te az vezet a full egyedülléthez, párkapcsolatilag és barátságilag.
Egy normálisabb mód ha az ember rugalmasabb anyagból van és tudja élvezni amit mások kínálnak, akkor is ha alapból ő nem pont ebbe az irányba menni.
dec. 12. 18:49
Tehát a másik kedvéért én adjam fel az én igényeimet, és idomuljak hozzá. Mert az ő fejében márpedig a fenék csapkodás szexi, és ezt márpedig egy nőnek élveznie kell. Amikor én lehet, hogy finomabb érintésre vágyom, nekem ez nem szexi. Pontosan erről beszélek, hogy nem tudják sokan tiszteletben tartani a másiknak a határait. Vannak barátaim, van párkapcsolatom. De egyik esetben sem toltam ki a határaim más miatt, és én sem vártam ezt el. Mert ha nekem valami nem esik jól, akkor ne magyarázza el senki, hogy de márpedig ez jó, és én vagyok a rugalmatlan. Nagyon szépen fogalmazott mondat ez a “ tudja élvezni amit mások kínálnak, akkor is ha alapból ő nem pont ebbe az irányba menni”. A valóságban ez egy bújtatott nyomás, hogy de a kedvemért engedd meg ezt meg azt. Lehet mondani, hogy nem kell ebből nagy ügyet csinálni, ez “csak” egy fenékre csapás. A hangsúly azok van, hogy valamit nem élvezek, nem szeretném, és tisztelenlenség ezt lesz@rni és azért is csinálni. Sokan pl análnál csinálják ezt, ha kell egy erősebb példa.
dec. 12. 19:37
Kapcsolódó kérdések: