Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti szeretitek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szeretitek ha a barátotok csak úgy random ütögeti a seggetek?

Figyelt kérdés

tegnap 20:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem, azért viszont odáig vagyok, amikor csókolgat, ölelget, simogat, az ölébe húz vagy felkap.
tegnap 20:53
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Soha nem tudtam volna elviselni ilyen fenékcsapkodó prolit. De ez amúgy hogy kell elképzelni? Elmegy mellettem amikor mittudomén, ágyazok/pakolászok/vasalok/akármi, és odacsap és ezt nekem élveznem kéne?
tegnap 21:07
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
Van aki nem csapkodja a csaja seggét? :o Fura lehet.
tegnap 21:18
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
#1 leírta pontosan amit én akartam. Egyet értek vele.
tegnap 21:20
 5/14 anonim ***** válasza:
59%

Jaj hagyjuk már ezt a kisujjeltartó érzékenykedést...

Nyilván nem társaságban, nem közterületen és nem alkalmatlan pillanatban, de néha tök normális, ha egy pasi játékosan rácsap a barátnője fenekére. Komolyan, mintha az 18. századi francia etikett letéteményesei lennének egyesek. :D

Nyilván a folyamatos macerálás meg nyúlkálás iszonyatosan idegesítő egy idő után, de van ennek egy egészséges mértéke. Én is rácsapok néha a barátom fenekére, vagy random megtapogatom a bicepszét. És nem, természetesen utcán vagy emberek előtt eszünkbe sem jut hasonló.

De akinek minden játékos kedvesség "proli", annak nem túl sok öröm lehet az életében.

tegnap 21:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Imádom, és én is az övét.
tegnap 21:32
 7/14 anonim ***** válasza:
39%
#5 a random odacsapok az proliskodás. Hiányzik a francnak ez. Semmilyen random csapkodás és ütés nem szexi és nem érzéki. Kiábrándító lenne egy ilyen érzéketlen nyomorék, egyszer csapna oda a seggemre mondjuk a mosogatógépbe pakolás közben és repülne. Amúgy mit akarnak elérni az ilyen csapkodással? Azt hiszik ettől felizgul bárki vagy mi a tököm? :D Komolyan nem értem az ilyen ütögetős majmokat hogy mi jár a fejükben.
tegnap 21:46
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
#7 gondolom azért a feltételes mód, mert egyedül vagy :D Értjük miért.
tegnap 21:49
 9/14 anonim ***** válasza:
15%
#8 nem vagyok egyedül. Soha nem ütögettek és én sem pasikat. Szex közben sem. Nincs csapkodás. Nehéz elhinni? Álmodozz csak incike fenékrecsapásokról :)
tegnap 21:54
 10/14 anonim ***** válasza:
42%

Nem.

Azt szeretem ha random meglep valami apró figyelmességgel.

Csoki pl.

tegnap 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!