Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan, h.vki "kiimádk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, h.vki "kiimádkozta" azt, h. a volt barátja visszatérjen hozzá?

Figyelt kérdés

És ha visszatért hozzá, akkor ugyanolyan jó lett a kapcsolat, mint azelőtt, v. lazább, v. mélyebb lett, mint volt?

2,5 éve szakadt meg egy intenzív kapcsolatom, azóta csak 2x találkoztunk, de sokszor leveleztünk, és hívtuk egymást. Nincs senkije- e téren megbízható,-de vallásos, és most senkit sem akar maga mellé. Én viszont szeretem, és szeretnék barátnőjeként újra vele lenni. Mostanában sűrűsödnek a levelezéseink,- még az a napi pár mondat is számít! - 2 hetente találkozgatunk 1-1 órára, de még nagyon tartózkodó.

dec. 9. 02:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10es mondja jól.
dec. 9. 10:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nem csak kiimádkoztam, én nagyon keményen küzdöttem érte foggal-körömmel és valaki minket ármánykodással szedett szét. Először sokkal jobb lett a kapcsolat h.n. évre. Viszont most az a kellemetlen szitu van, hogy látszólag mégis megromlott máshogyan és kevesebb idejű javítással szinte feleslegesnek tűnik minden. Igazából bennem is elmúlt. Pont Karácsonyra - együttélés alatt és mégis egyedül. Rohadtul jól nézünk ki. Az a mázli, hogy békében meg tudjuk oldani és nem vágjuk szét egymás torkát.
dec. 9. 10:32
 13/14 anonim ***** válasza:
7-es, ilyen hozzáállást csak nők engedhetnek meg maguknak, férfiak soha.
dec. 9. 14:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Inkább azt imádkozd ki, hogy minden az Úr tervei szerint történjen. Valószínűleg egy sokkal jobban fog eléd terelni.
dec. 9. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!