Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, h.vki "kiimádkozta" azt, h. a volt barátja visszatérjen hozzá?
És ha visszatért hozzá, akkor ugyanolyan jó lett a kapcsolat, mint azelőtt, v. lazább, v. mélyebb lett, mint volt?
2,5 éve szakadt meg egy intenzív kapcsolatom, azóta csak 2x találkoztunk, de sokszor leveleztünk, és hívtuk egymást. Nincs senkije- e téren megbízható,-de vallásos, és most senkit sem akar maga mellé. Én viszont szeretem, és szeretnék barátnőjeként újra vele lenni. Mostanában sűrűsödnek a levelezéseink,- még az a napi pár mondat is számít! - 2 hetente találkozgatunk 1-1 órára, de még nagyon tartózkodó.
"most senkit sem akar maga mellé"
Mit nem értesz ezen a mondaton?
Sokan elmennek az ilyen egyszerű mondatok mellett és szinte kierőszakoljak a másikból a valami kapcsolatot, később meg nárcisztikusnak titulálják, vagy más jelzőket aggatnak rá, vagy hogy játszott velük, holott, csak nem akarták látni ami elejétől fogva nyilvánvaló volt.
Kedves kérdező!
Szerintem csak annyi történt hogy az illető a vallásosság mögé bújva a lelki szemetesének használ téged. Lehet hogy szexre most nincs igénye, de kell neki egy lelki szemetesláda aki meghallgatja miközben ő kibújik az elköteleződés alól.
Ha mindenféle kötelezettség nélkül megkapja tőled a figyelmet, később akár még a szexet is, akkor miért is törje magát, miért is köteleződjön el melletted egy komoly párkapcsolatban? Hiszen te így is szolgáltatod neki azt ami neki kell (figyelem, együttérzés, empátia, megértés stb).
Úgyhogy mondhatsz te bármennyi imát, ha az illető sokkal fifikásabb, a "tenyeréből eszel". Rájött arra hogy oda vagy érte, és kevés idő ráfordítással (elköteleződés nélkül) is megkapja tőled ami neki kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!