Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szoktatok írni egymásnak, amikor külön programon vagytok? (Ismerkedés)
Igazából még nem vagyunk együtt, csak ismerkedünk, 2 randi volt. Sok mindenben hasonlítunk, mindketten eleg kommunikatívak vagyunk.
Elég sokat beszélünk egyébként, nyilván munkaidő alatt kevesebbet írok én is, mert munka hegyek vannak.
Én, ha programon is vagyok, azért néha-néha írok neki, 1-2-3 óránként (bár ez nyilván függ a program típusától is). De általában este azért szoktunk elalvas előtt egy kicsit aktívabban is beszélni.
Most a srác tegnap színházban volt, kb egész estére eltűnt 6 után, valamikor fél 12-kor került elő, akkor is csak reagált a délutáni üzeneteimre, aztán el is ment aludni (pedig éjfél előtt sosem fekszik le). Meg sem várta a válaszom, pedig szinte egyből írtam neki, mert hangon volt a telefonom és hallottam, hogy jött értesítés.
Ma pedig egész nap programja van a haverjaival, filmnézős napot tartanak, ma sincs kb se híre, sem hamva. 1x írt reggel, azóta semmi.
Megmondom az oszintet, én sem vagyok annak a híve, hogy állandóan írkálni kell egymásnak, ha programon vagyunk, de eddig elég aktív volt a kommunikáció, és most ez így elég éles váltás.
Lehet, én vagyok rosszul bekötve, mióta beszélgetünk ezzel a sráccal, azóta nekem is elég sok programom volt, de én valahogy meg tudtam oldani 1-1 percekre, hogy írjak neki két sort. Talán nekem ez a szeretetnyelvem, az érdeklődés, kommunikáció, nem tudom.. vagy lehet bennem van valami nagy defekt, erre is gondoltam
Na, csak annyit irt vissza a srác, hogy "éreztem, hogy ez lehet a baj :/".
Se többet, se kevesebbet. Azt hiszem, ideje elengedni.
Hogy baráti társaságban nem szeretné állandóan a telefont nyomkodni meg ilyeneket. Picit mindent vagy semmit módon gondolkodik.
Lehet én is túlreagaltam az egészet, de nekem tegnap tényleg nem esett jól, hogy egész nap nem írt semmit. Nem tudom sajnos az érzéseimet megváltoztatni.
Aztán ma olaj a tűzre, írta előre, hogy ma nem fog tudni írni, mert sok a munka. Vicc az egész, eddig is mindig írt munka alatt, pedig mindig sok munkája van. Sőt, ő munkaidőben többet is írt, mint én neki. Pedig aztán voltak túlórázos napjai..
A kezdeti lelkesedése alább hagyott. Vagy ő eleve ilyen. Belefárad hamar és nem akar ilyen kapcsolatot, ahol "állandóan" írni és kapcsolatban kell lenni a másikkal. Ez nem mindenkinek működik és nem mindenkinek van rá igénye, ettől még szerethet. De ha neked ez kevés, akkor máris van egy kvázi szeretetnyelv, ami nem működik köztetek. Ismétlem, ettől még lehet egy tök jó (pár)kapcsolat ebből, ha amúgy jól tudtok együtt működni, csak kérdés, hogy ez így neked elég e. Ha minden másban tökre passzoltok és jó partner, akkor mérlegeld, hogy tudsz e ilyen kompromisszumot kötni.
Mi amúgy ~20 év házasság után is rendszeresen írkálunk egymásnak a feleségemmel, napközben, munka közben is. Vagy amikor külön programra megyünk mondjuk a hobbijaink kapcsán és órákig nem találkozunk, mi még olyankor is írunk egymásnak rendszeresen, vagy küldünk képeket, hogy éppen mit csinálunk. Pedig nem vagyunk amúgy összenőve. De ez nem jelenti azt, hogy ez minden kapcsolatban így kell, hogy legyen.
Mondjuk személy szerint engem is zavarna, ha valakinek egész nap írogatni kellene...
Szóval ezt csak amiatt írom, mert nem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy nem is érdekled, csak h ő nem ilyen írogatós fajta. Ezeket amúgy simán meg lehet beszélni...
Hát én néha annak is örültem volna férfi részéről, ha egyáltalán szól, hogy nem ér rá aznap írni... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!