Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen gyakran szoktatok írni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szoktatok írni egymásnak, amikor külön programon vagytok? (Ismerkedés)

Figyelt kérdés

Igazából még nem vagyunk együtt, csak ismerkedünk, 2 randi volt. Sok mindenben hasonlítunk, mindketten eleg kommunikatívak vagyunk.

Elég sokat beszélünk egyébként, nyilván munkaidő alatt kevesebbet írok én is, mert munka hegyek vannak.

Én, ha programon is vagyok, azért néha-néha írok neki, 1-2-3 óránként (bár ez nyilván függ a program típusától is). De általában este azért szoktunk elalvas előtt egy kicsit aktívabban is beszélni.

Most a srác tegnap színházban volt, kb egész estére eltűnt 6 után, valamikor fél 12-kor került elő, akkor is csak reagált a délutáni üzeneteimre, aztán el is ment aludni (pedig éjfél előtt sosem fekszik le). Meg sem várta a válaszom, pedig szinte egyből írtam neki, mert hangon volt a telefonom és hallottam, hogy jött értesítés.

Ma pedig egész nap programja van a haverjaival, filmnézős napot tartanak, ma sincs kb se híre, sem hamva. 1x írt reggel, azóta semmi.

Megmondom az oszintet, én sem vagyok annak a híve, hogy állandóan írkálni kell egymásnak, ha programon vagyunk, de eddig elég aktív volt a kommunikáció, és most ez így elég éles váltás.

Lehet, én vagyok rosszul bekötve, mióta beszélgetünk ezzel a sráccal, azóta nekem is elég sok programom volt, de én valahogy meg tudtam oldani 1-1 percekre, hogy írjak neki két sort. Talán nekem ez a szeretetnyelvem, az érdeklődés, kommunikáció, nem tudom.. vagy lehet bennem van valami nagy defekt, erre is gondoltam

dec. 8. 19:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha egész végig semmit se írt akkor vagy nem jutottál eszébe, vagy azt gondolja, hogy ráér neked írni amikor ideje van. El kell dönteni, hogy neked elég-e amit nyújt.
dec. 8. 19:07
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
A program alatt nem irok es nem olvasok uzenetet. Majd masnap megkerdem milyen volt
dec. 8. 19:08
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem program alatt nem feltétlenül a telefont jó nyomkodni...

Én inkább az élő találkozásokat forszíroznám a helyedben, aztán kiderül mi van!

dec. 8. 19:12
 4/32 anonim ***** válasza:
46%
Semennyit se írok mert mással foglalkozok és nem érdekel, hogy a másik ír két mondatot amikor programozik másokkal. Nehogy már még én igazodjak holmi idegenhez.
dec. 8. 19:12
 5/32 A kérdező kommentje:

Nem írtam neki én sem semmit, csak a reggeli üzenetére válaszoltam (ami eredetileg az én tegnap esti üzenetemre adott válasza), de meg se nyitotta.

Mint írtam, én sem vagyok annak a híve, hogy társaságban állandóan nyomkodjuk a telefont, de azért ezt már picit a másik végletnek érzem. Vagy legalábbis nem ehhez vagyok szokva, exemmel azért írtunk egymásnak bizonyos időközönként ha külön is voltunk, még több éves kapcsolatban is. De persze nyilván az ex más ember, más szokásokkal.

dec. 8. 19:17
 6/32 A kérdező kommentje:

4, persze, így is hozzá lehet állni, hogy "idegen" másik, de ilyen hozzáállással az is marad szerintem, ha nem teszünk bele effortot és nem szentelünk minimális figyelmet egymásnak.

Fogunk találkozni is, bár az sincs megbeszélve, mert holnap és kedd délután is haveros programja lesz. Szóval leghamarabb szerda lenne jó. Ha addig egyáltalán még fogunk beszélni 😅

dec. 8. 19:21
 7/32 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kéne egy más személyt az exhez hasonlítani, de ha te neked így nem jó akkor búcsút ints neki. Viszont nem várható el, hogy írjon csak azért mert te írtál. Lehet nyilván eszébe nem jutottál, de miért is amikor le van foglalva? Nem szerelmes beléd 2 randi után hogy rajtad pörögjön érted. Vagy elfogadod, vagy keress mást, mondjuk az exed...

dec. 8. 19:22
 8/32 anonim ***** válasza:
52%

"mert holnap és kedd délután is haveros programja lesz" Ma is haveros program.

Hát... csak nehogy havernős program legyen az! Én erre gyanakszom, hogy több vas van a tűzben, ha nincs még lefixált randi.

dec. 8. 19:23
 9/32 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
82%
Röviden, nem érdekled annyira szerintem.
dec. 8. 19:25
 10/32 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok szerelmes belé. Sőt az első randi után nem is voltam benne biztos, hogy szeretnék másodikat, viszont a második végül baromi jó volt, nekem ekkor jött ez a vízválasztó érzés, amikor érzed, hogy belelkesedtél. És ez részéről is így volt, sőt ő hozta fel a témát, hogy a másik randit mennyire jónak élte meg. Ez volt pénteken. Aztán tegnapra jött ez az éles váltás, hogy alig ír.
dec. 8. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!