Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom könnyen viseli, ha nem tudunk pl fél vagy akár egy teljes napig írni egymásnak, én viszont nagyon nehezen. Ez azt jelenti, hogy nem szeret annyira engem, mint én őt?
Figyelt kérdés
Persze akkor mikor nem tudunk sokáig találkozni.2019. ápr. 21. 18:01
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy elfoglaltabb, mint te, nem úgy képzeli el a kapcsolatot, hogy egésznap rajtad csüngjön? Van élete azon kívül? Én elvárom, hogy naponta beszéljünk a párommal, de azt is elfogadom, ha olykor valami dolga van és kevesebbet tudunk beszèlni, ettōl függetlenül szeretem.
Volt olyan exem, aki folyton rajtam csüngött, ennek ellenére utólag ō szakított velem, nem lennék annyira meggyōzōdve arról, hogy annyira szeretett volna engem így utólag. Valamiért mégis folyamatosan írogatott nekem. Nem is tudom miért, talán nincs élete..........
2/5 anonim válasza:
Amúgy nem mindegy, hogy azért “viseled nehezen”, mert unatkozol, várod a figyelmet valakitõl (nem csak a párodtól, hanem bárkitōl), hogy szórakoztasson/társfüggō vagy, vagy azért viseled nehezen, mert hiányzik a párod.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez igaz, lehet a szórakoztatás hiányzik, mert most el van törve a lábam, ágyban vagyok
2019. ápr. 21. 18:22
4/5 anonim válasza:
Elmondom mi van, te egész nap otthon az ágyban fekszel, nincs tehát jobb dolgod, mint baromságokon agyalj, túlgondolj mindent és várd a pasid üzenetét. a pasid ellenben gondolom ezerrel dolgozik a munkahelyén, örül ha meg tud kajálni az ebédszünetében és kisebb gondja is nagyobb mint hogy egész nap szerelmes leveleket váltson a barátnőjével.
5/5 anonim válasza:
Otthon fekszel, biztosan csak azért vagy ennyire kiakadva, mert unatkozol. Próbáld meg elfoglalni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!