Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám visszaszerezni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám visszaszerezni? Randiztunk de más nő képbe került, aki idősebb??

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nagyon aranyos sráccal nemrég. Ő 28 éves, én 26. Kedves, udvarias, visszafogott, intelligens, szerény. Sokat beszélgettünk, elhívott sétálni, jól éreztük magunkat. Nemrég egy helyi kis kajáldában voltunk ahol furcsa dolog történt, amit csak utólag értettem meg. Dumáltunk amikor bejött valaki akit meglátott és nagyon elhallgatott. Egy nőt bámult akit ismerek látásból. Köszönt neki, a nő pedig visszaköszönt nekünk, rám is rám nézett de visszamosolygott a srácra, aki utána kicsit csöndesebb lett. Kérdeztem, hogy ismeri-e de csak igent mondott aztán másról beszélt, én meg nem foglalkoztam vele tovább.

A hét elején írt nekem, hogy sajnálja de nem akar áltatni, nem fog működni kettőnk között, illetve nem akadja hogy mástól tudjam meg hogy mással fog találkozgatni. Hiába kérleltem nem írta meg ki, de mástól megtudtam hogy az a nő volt akit láttunk. Utánanéztem és ez a nő sokkal idősebb, 32 éves! Megírtam a srácnak, hogy tudom ki a nő, miért akar egy ennyivel idősebb nővel kavarni? Írta, hogy régóta tetszik neki de nem válaszolt többet nekem azóta. Tegnap megint írtam neki, hogy kérlek gondold át újra… de meg se nézte.

Gondoltam arra is, hogy írok valamit a nőnek de nem tudom mit. Annyira örültem, hogy megismertem egy ilyen aranyos férfit, akit el tudtam volna képzelni hosszútávra. Okos srác, sakkozik, komoly, erre összeállna egy idősebb nővel, aki ilyen kis cicababának tűnik ráadásul.

Ötletek? :(

dec. 7. 13:54
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt "mondom", hogy írkálj majd szépen le leszel tiltva, vagy felkeres a pasi és elküld tudod hova. Látni, hogy semmi tartásod nincs bár elmondta őszintén, hogy NEM KELLESZ NEKI! Hogyha egyszer ennyire értetlen vagy és képes vagy házhoz menni pofonért akkor menj. Legalább talán végre észreveszed magad.
dec. 11. 23:03
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Ijesztő, amit csinálsz. Nem ismered a határokat. A vége az lesz, hogy feljelentenek zaklatásért. Szerintem fordulj pszichológushoz, mert nagyon nincs rendben, amit művelsz. A másik ember nem a tulajdonod, és nem formálhatsz rá jogot. Ráadásul ti még egy pár sem voltatok.
dec. 12. 07:36
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

"visszaszerezni"

Sosem volt a tiéd. :/

dec. 12. 09:25
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
24: ha igaz lenne, hogy előbb-utóbb úgyis fiatalabb nőre vágyna, akkor a saját megítélésed szerint akkor már rég túl öreg lennél te is az "utóbb"nál. Az meg megint nettó kamu, hogy a szőkék plázacicák és a férfiak hozzájuk vonzódnak kizárólag. Nem tetszel neki eléggé, nem vagy neki elég szimpatikus, fogd már fel.
dec. 12. 09:38
 35/56 A kérdező kommentje:

Ezt egy másik kérdés alatt olvastam, bemásolom

“Az idősebb nő fiatal pasi kombó a legcikibb. A nők nem értik hogy ez baromira nem azt jelenti hogy ők mekkora ászok vagy a pasi mekkora ász. Pont az ellenkezője: ez azt jelenti hogy a fiatal tenyészbikájuk nem volt képes korabeli illetve inkább nála fiatalabb nőt összeszedni. Idősebb nőket könnyebb, ezt minden férfi tudja. Ahogy kövérebbet is könnyebb”

Erre akartam célozni de csak a lehurrogást kaptam..

dec. 12. 22:46
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, lényegtelen, hogy idősebb, fiatalabb vagy veletek egykorú akár, neki ő kell és ennyi. Ilyen ez a randizás. Bárki, bármikor mondhatja azt, hogy nem akarja folytatni. Ha ezt nem érted meg, akkor ne ismerkedj!
dec. 12. 23:15
 37/56 anonim ***** válasza:
100%

35: idéztél egy másik kretént, aki hülyeségeket beszél. Ennyi erővel én is idemásolhatnék egy szöveget, ami szerint egy átlag macskának 6 lába van, attól még jogosan lehurrogást kapnék.

Amúgy meg látszik, hogy téged könnyebben meg tudott volna kapni, mert napok óta itt vergődsz. Egy csettintésre ugranál kutyacsicskaként. Nem lesz attól kevésbé ciki, hogy 2 évvel rövidebb ideje koptatod a flasztert, mint a kedves úriember,

dec. 13. 00:17
 38/56 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te olyan buta vagy, hogy én szégyellem magam helyetted.

Ad1: Ez egy baromság. Idősebb nőként, hosszútávon, sokkal több elvárásod van, mert már neked is van háttered jó esetben, vagy gyerekek, akik miatt szükséged volt megállni a lábadon. Egy ilyen ember életébe nem fér bele hosszútávon egy olyan fiatal srác, aki nem tud ehhez felérni, vagy nem érti meg. Ezért van hogy sztereotíp nézetként a fiatal nő-idosebb férfi páros esetében a fiatal nőre rámondják, hogy az egzisztencia kell neki, és könnyű meghódítani, elkápráztatni. Ez szintén baromság tud lenni, de talán érted a példát.

Szexelni alkalmilag meg teljesen mindegy, milyenek a felek.

Ez a kövéres példa meg gusztustalan: Pont az ilyen hozzád hasonló, bugyuta felszínes szarok gondolják azt, hogy egy konvencionálisan (leginkább szerintetek) előnytelen külsejű személy bárkivel megelégszik, tök mindegy milyen a másik, és hogy bánik vele, mert már onmagaban elérés és státusz, hogy egyáltalán van partner. Pedig ez sem igaz. Dagadt csajként a férfiak nagyrészével szóba sem állok, mert megalázó tud lenni, ahogy velem viselkednek. És ha valakinek tetszem (ez valójában elég sok ember) sem dőlök mindenki karjába, mert vannak igényeim és elvárásaim.

A szerelmi kapcsolatok, a vonzalmon, őszinteségen alapuló kapcsolatok nem így működnek, ahogy ez a valószínűleg redpilles incel majom ezt leírta, amit ide bemásoltál. Itt nem számít a kor, a külső, hanem csak van egy vonzalom, amiből vagy lesz valami, vagy nem. A normális emberek (tehát te valószínűleg nem) nem ilyen típusú kritériumok mentén kötnek ki a partnereik mellett, hogy van egy lista, és akkor a lehető legfelszínesebb dolgokat felírva (mint a fiatal, fiatalabb) pipálgatnak.

Azt könnyű felszedni, akinek nincsen önbizalma, akit tönkretettek, megaláztak mások, akár a koruk, külsejük, súlyuk, bármi miatt, és ez őszintén szólva az idősebb nőkre sokkal jobban jellemző, maximum ezért könnyebb őket - ideig óráig megtartva - felszedni. De ez tudod kikre vonatkozik? Inkább már az ötvenes, esetleg unokázós korú nőkre. Nem a 32 éves, szexi, szőke, bombázó cicababákra, akiről a te esetedben szó van. Tudod, olyan csajok, amilyen te nem vagy 🤷🏻

Szállj le az égből a földre... És nézz egy kicsit már tükörbe. Szánalmas vagy.

dec. 13. 03:01
 39/56 anonim ***** válasza:
100%
És ne lepődj meg, hogy lehurrognak, nagyon kellemetlen ahogy viselkedsz, pedig elvileg felnőtt ember vagy :/ ne legyél ilyen lábtörlő, millióezer pasi van még akiknek odateheted magad.
dec. 13. 03:03
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

35

Fú kérdező... Nagyon kis butának tűnsz. :( Bocsi... Nő vagyok, de ilyen hülyeségeket nem kell egy az egyben átvenni.

4 év korkülönbség semmit se jelent! 4 év bőven korabelinek számít!! Pláne ha hasonló életszituációban vannak.

Az idősebb nő-fiatal tenyészbika kombó, az ilyen mondjuk 50 éves nő 20-30 éves férfi, mondjuk. De még ehhez sincs szerintem senkinek semmi köze.

Nem véletlenül kapsz csak lehurrogást, ha ilyen gyerekesen viselkedsz. Ez csak egy tipp, de lehet a kiszemelt férfi is ezért keresett egy komolyabb nőt.

Amit mindenki más is mondd: LÉPJ TOVÁBB. És lehetőleg ne hangoztasd a véleményedet erről a témáról másoknak, mert nagyon cikin fogsz kijönni...

Amúgy, ha minden jól fog menni, bizony te is leszel még "idősebb" nő. :D

dec. 13. 18:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!