Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszaszerezni? Randiztunk de más nő képbe került, aki idősebb??
Megismerkedtem egy nagyon aranyos sráccal nemrég. Ő 28 éves, én 26. Kedves, udvarias, visszafogott, intelligens, szerény. Sokat beszélgettünk, elhívott sétálni, jól éreztük magunkat. Nemrég egy helyi kis kajáldában voltunk ahol furcsa dolog történt, amit csak utólag értettem meg. Dumáltunk amikor bejött valaki akit meglátott és nagyon elhallgatott. Egy nőt bámult akit ismerek látásból. Köszönt neki, a nő pedig visszaköszönt nekünk, rám is rám nézett de visszamosolygott a srácra, aki utána kicsit csöndesebb lett. Kérdeztem, hogy ismeri-e de csak igent mondott aztán másról beszélt, én meg nem foglalkoztam vele tovább.
A hét elején írt nekem, hogy sajnálja de nem akar áltatni, nem fog működni kettőnk között, illetve nem akadja hogy mástól tudjam meg hogy mással fog találkozgatni. Hiába kérleltem nem írta meg ki, de mástól megtudtam hogy az a nő volt akit láttunk. Utánanéztem és ez a nő sokkal idősebb, 32 éves! Megírtam a srácnak, hogy tudom ki a nő, miért akar egy ennyivel idősebb nővel kavarni? Írta, hogy régóta tetszik neki de nem válaszolt többet nekem azóta. Tegnap megint írtam neki, hogy kérlek gondold át újra… de meg se nézte.
Gondoltam arra is, hogy írok valamit a nőnek de nem tudom mit. Annyira örültem, hogy megismertem egy ilyen aranyos férfit, akit el tudtam volna képzelni hosszútávra. Okos srác, sakkozik, komoly, erre összeállna egy idősebb nővel, aki ilyen kis cicababának tűnik ráadásul.
Ötletek? :(
"erre összeállna egy idősebb nővel, aki ilyen kis cicababának tűnik ráadásul."
Vagyis jobban néz ki, mint te.
Akkor szerintem sehogy sem fogod tudni visszaszerezni.
Engedd el.
erre összeállna egy idősebb nővel, aki ilyen kis cicababának tűnik ráadásul."
Vagyis jobban néz ki, mint te.
Na ha ez így van és így le is írtad ennyit arról, hogy a faszik nem a külsőségek érdeklik. Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!