Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám visszaszerezni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám visszaszerezni? Randiztunk de más nő képbe került, aki idősebb??

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nagyon aranyos sráccal nemrég. Ő 28 éves, én 26. Kedves, udvarias, visszafogott, intelligens, szerény. Sokat beszélgettünk, elhívott sétálni, jól éreztük magunkat. Nemrég egy helyi kis kajáldában voltunk ahol furcsa dolog történt, amit csak utólag értettem meg. Dumáltunk amikor bejött valaki akit meglátott és nagyon elhallgatott. Egy nőt bámult akit ismerek látásból. Köszönt neki, a nő pedig visszaköszönt nekünk, rám is rám nézett de visszamosolygott a srácra, aki utána kicsit csöndesebb lett. Kérdeztem, hogy ismeri-e de csak igent mondott aztán másról beszélt, én meg nem foglalkoztam vele tovább.

A hét elején írt nekem, hogy sajnálja de nem akar áltatni, nem fog működni kettőnk között, illetve nem akadja hogy mástól tudjam meg hogy mással fog találkozgatni. Hiába kérleltem nem írta meg ki, de mástól megtudtam hogy az a nő volt akit láttunk. Utánanéztem és ez a nő sokkal idősebb, 32 éves! Megírtam a srácnak, hogy tudom ki a nő, miért akar egy ennyivel idősebb nővel kavarni? Írta, hogy régóta tetszik neki de nem válaszolt többet nekem azóta. Tegnap megint írtam neki, hogy kérlek gondold át újra… de meg se nézte.

Gondoltam arra is, hogy írok valamit a nőnek de nem tudom mit. Annyira örültem, hogy megismertem egy ilyen aranyos férfit, akit el tudtam volna képzelni hosszútávra. Okos srác, sakkozik, komoly, erre összeállna egy idősebb nővel, aki ilyen kis cicababának tűnik ráadásul.

Ötletek? :(

dec. 7. 13:54
1 2 3 4 5 6
 1/56 A kérdező kommentje:
Szerintem a nőnek csak azért kell mert látta, hogy velem randizott és nehogy mással összejöjjön. Szerintetek? Hallottam már ilyen nőkről
dec. 7. 13:55
 2/56 anonim ***** válasza:
97%

"erre összeállna egy idősebb nővel, aki ilyen kis cicababának tűnik ráadásul."

Vagyis jobban néz ki, mint te.

Akkor szerintem sehogy sem fogod tudni visszaszerezni.

Engedd el.

dec. 7. 13:58
 3/56 anonim ***** válasza:
93%
4 év nem olyan nagy korkülönbség. Egyébként meg próbáld úgy felfogni, hogy legalább nem lettél pótlék, sőt, jó hogy még azelőtt derült ki, hogy nincs túl a nőn, mielőtt még jobban belehabarodtál volna a srácba.
dec. 7. 14:04
 4/56 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el a nemet és lépj tovább!
dec. 7. 14:09
 5/56 anonim ***** válasza:
100%
A srác korrekt volt, az viszont ciki amit te művelsz. Nemet mondott, hagyd békén.
dec. 7. 14:12
 6/56 anonim ***** válasza:
97%
26 évesen azért értelmesebbnek kellene lenned annál, hogy kb. úgy beszélj egy 32 éves nőről, mintha majdhogynem járókerettel mozogna, annyira idős. 4 év korkülönbség ilyen korban lófitty. Tovább ne erőlködj, már így is baromira kínosan viselkedtél - lekutyáztad a másik nőt, görcsösen könyörögsz... szánalmas.
dec. 7. 14:18
 7/56 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudnád vissza szerezni? Sehogy. Neki az a nő kell. Örülj hogy őszintén elmondta és nem hülyített tovább. Az meg hogy még ezek után is zaklatod ne haragudj de nagyon gáz vagy. Plusz 4 év csak szerinted sok mert féltékeny vagy.
dec. 7. 14:19
 8/56 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj már magadból felmosórongyot! Miért magyarázod be valakire, hogy ő kell hosszútávon, amikor le se sz-r téged?! Ez kell neked, hogy valakit ne érdekelj, úgy legyen veled? Nem érdekled! Semmi közöd, hogy mit akar mástól, nem a tulajdonod! Ne faggasd és hagyd békén a másik nőt.
dec. 7. 14:20
 9/56 anonim ***** válasza:
96%

erre összeállna egy idősebb nővel, aki ilyen kis cicababának tűnik ráadásul."

Vagyis jobban néz ki, mint te.

Na ha ez így van és így le is írtad ennyit arról, hogy a faszik nem a külsőségek érdeklik. Xd

dec. 7. 14:28
 10/56 A kérdező kommentje:
De én nem tudok arról, hogy annyit beszélgettek volna mint mi… meg az a nő már gondolom lassan szülni akar, nem tudom a srác ebbe belegondolt-e
dec. 7. 14:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!