Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igazán szeretünk valakit, akivel nem lehet semmi, szerelemből engedjük el, vagy harcoljunk érte?
Figyelt kérdés
dec. 1. 08:07
11/22 anonim válasza:
Ha nem lehet köztetek semmi akkor miért harcolnál érte? Nincs értelme
12/22 anonim válasza:
Nekem is megírhatod, így nehéz válaszolni.
13/22 anonim válasza:
Azt monjdák, hogy a szeretet el tud engedni. Véleményem szerint azonban nem. Szeretetből nem engedsz el senkit, max azért engeded el a másikat, mert ha tovább zaklatod, akkor feljelent és megutál. Tehát ez egy kényszer.
A megoldás az, hogy nem kell szeretni a másikat.
14/22 anonim válasza:
Ha házas, akkor engedd el. Gondolj bele, még ha össze is jönnétek, akkor is mindig az járna a fejedben, hogy vajon téged mikor csal meg, mikor rak ki egy másik nő miatt?
15/22 anonim válasza:
Az a tapasztalatom, hogy a párkapcsolatért meg kell küzdeni. A szerelem jön magától, azt nem tudod befolyásolni, de az, hogy a másik kézzel fogható legyen számodra, az energiát igényel. Azt meg vagy vállalod, vagy nem.
16/22 anonim válasza:
Plátói a viszony, vagy szeretők vagytok? Tud az érzéseidről, vagy te egyedül döntötted el, hogy nem lehet semmi?
Mindegyik esetben máshogy kell hozzáállni.
17/22 anonim válasza:
Szerintem meg ahol harcolni kell, hogy a màsik téged vàlasszon,ott megette a fene az egészet.
Nekem ehhez màr sem kedvem, sem energiám.Én ha szeretek valakit, akkor egyszerűen hagyom,csinàlja azt, amitől boldog.
19/22 anonim válasza:
Kulcskérdés, hogy csak a te fejedben van a "nem lehet semmi", vagy tud róla, hogy mit jelent neked, konkrétan beszéltél vele erről. És a konkrétant nem úgy értem, hogy valami ködös megfogalmazásból rá kellene jönnie, hogy milyen érzéseid vannak. Ha beszéltetek róla és határozottan visszautasított, akkor jobb hagyni.
20/22 anonim válasza:
19, abszolút egyetértek veled! Ma már mindent ki kell mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!