Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha igazán szeretünk valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán szeretünk valakit, akivel nem lehet semmi, szerelemből engedjük el, vagy harcoljunk érte?

Figyelt kérdés
dec. 1. 08:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lehet köztetek semmi akkor miért harcolnál érte? Nincs értelme
dec. 1. 09:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem is megírhatod, így nehéz válaszolni.
dec. 1. 09:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt monjdák, hogy a szeretet el tud engedni. Véleményem szerint azonban nem. Szeretetből nem engedsz el senkit, max azért engeded el a másikat, mert ha tovább zaklatod, akkor feljelent és megutál. Tehát ez egy kényszer.

A megoldás az, hogy nem kell szeretni a másikat.

dec. 1. 09:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha házas, akkor engedd el. Gondolj bele, még ha össze is jönnétek, akkor is mindig az járna a fejedben, hogy vajon téged mikor csal meg, mikor rak ki egy másik nő miatt?
dec. 1. 09:54
 15/22 anonim ***** válasza:
70%
Az a tapasztalatom, hogy a párkapcsolatért meg kell küzdeni. A szerelem jön magától, azt nem tudod befolyásolni, de az, hogy a másik kézzel fogható legyen számodra, az energiát igényel. Azt meg vagy vállalod, vagy nem.
dec. 1. 09:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Plátói a viszony, vagy szeretők vagytok? Tud az érzéseidről, vagy te egyedül döntötted el, hogy nem lehet semmi?

Mindegyik esetben máshogy kell hozzáállni.

dec. 1. 10:34
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem meg ahol harcolni kell, hogy a màsik téged vàlasszon,ott megette a fene az egészet.

Nekem ehhez màr sem kedvem, sem energiám.Én ha szeretek valakit, akkor egyszerűen hagyom,csinàlja azt, amitől boldog.

dec. 1. 12:58
 18/22 anonim ***** válasza:
76%
Engem is érdekel írd le kérlek
dec. 1. 13:16
 19/22 anonim ***** válasza:
87%
Kulcskérdés, hogy csak a te fejedben van a "nem lehet semmi", vagy tud róla, hogy mit jelent neked, konkrétan beszéltél vele erről. És a konkrétant nem úgy értem, hogy valami ködös megfogalmazásból rá kellene jönnie, hogy milyen érzéseid vannak. Ha beszéltetek róla és határozottan visszautasított, akkor jobb hagyni.
dec. 1. 14:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
19, abszolút egyetértek veled! Ma már mindent ki kell mondani.
dec. 1. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!