Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Dobjam vagy nem számít?
Figyelt kérdés
Olyan problémám akadt, hogy megismerkedtem egy számomra minden szempontnak megfelelő lánnyal! Viszont, kiderült , hogy a vérszerinti anyukája még huszon évvel ezelőtt együtt lehetett a nem vérszerinti (mostoha) nagypapámmal! Akit 30 éve papának hívunk ,mert így lett belénk nevelve! Papa ( 65) A lány (23) a lány megmutatta az állítólagos vérszerinti apukáját, viszont szerinte sem meg szerintem sincs hasonlóság! Az lenne a kérdésem lényege, hogy ha kiderülne a jövőben, hogy "nagyapàmé" a lány akkor az gáz lenne e? Vagy már most vessek véget a bizonytalanság miatt az egésznek?
Köszi ha válaszoltok!
tegnapelőtt 16:43
1/2 anonim válasza:
Nem vagytok rokonok. Nem értem a kérdést.
2/2 anonim válasza:
Én sem értem, a semmit kombinálod túl. Még ha igazad is lenne ezzel a családi titkok szintű gondolatmenettel, akkor sem lennétek vér szerinti rokonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!