Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet ez ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ez ?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok valakibe akivel sosem találkoztam életemben és nem is ismerem és módja sincs hogy találkoztak vele illetve a másik fél a létezéséről se tud .

Ellégé erős érzéseim vannak iránta

Szerintetek ez lehetséges ?

nov. 29. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Ki az?
nov. 29. 22:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez teljesen lényegtelen .
nov. 29. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor hol láttad?
nov. 29. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tinik is szoktak halálosan szerelmesek lenni az aktuális pop/celeb bálványaikba. Szóval minden lehetséges, csak kérdés hogy ez mennyire is szerelem.
nov. 29. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Volt egy kolléganőm aki szimpatikusnak tűnt. Akkor még nem dolgoztunk együtt csak a távolból figyeltem. A sors úgy hozta, hogy később közvetlen kollégák lettünk.

Nem a feneke stb tetszett benne, tehát nem ilyen felszínes dolgok, hanem az éreztem, hogy ő hozzám tartozik. Vagy nem is tudom.

nov. 30. 01:05
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Illetve mély nyomot hagyott bennem. Miután elmentem a cégtől évekig rá gondoltam. Itt csak az a baj amikor az a valaki nem érzi ugyanezt az én irányomban. Lehet 1000 emberből egynél érezzük ezt, ezért kizárt, hogy olyan emberrel fussunk össze aki ugyanígy érez. A kapcsolatok többsége kompromisszumok sorozatából áll. Kapcsolatfüggőknek is mondhatnám. Én nem akarok azért összejönni valakivel csak azért, hogy ne legyek egyedül. Az ember társas lény mondják, de mivan az intrókkal, akik akkor tudnak igazán feltöltődni, ha egyedül vannak? Szóval nem szabad általánosítani.
nov. 30. 01:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az introknak is kell tars ...

De mas minosegben elik meg a kapcsolatot. Nekik kell h neha kicsit elvonuljanak.

nov. 30. 05:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy elképzelt szerelem, ha ennyire egy oldalú.
nov. 30. 06:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Kivetited.vki hiányzik aztán ráböktel vkire hogy ő.

Ilyen az emberi agy. A belső erzeseinket kivetitjük valakire.

nov. 30. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!