Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, amikor örökre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, amikor örökre elveszítettem a nagy Szerelmem? (Haláleset)

Figyelt kérdés

Sok magányos év és csalódások után negyvenes éveimben megtaláltam a nagy Szerelmem, aki a férjem volt. Csupán alig közös 6 év adatott meg nekünk, tragikus hirtelenséggel meghalt - ennek már több mint két éve.

Azóta is mindennap gondolok rá egyfolytában, a sírjához amikor tudok, megyek és beszélek hozzá. (Egy évig a halála után képtelen voltam a sírjához látogatni, érzelmileg felkavart volna). A gyász annyit enyhült, hogy már a sírhoz ki tudok látogatni, de a lelki fájdalom változatlan és biztos vagyok abban, hogy ez már az én halálomig így is marad. E-maileket is írok neki (állítólag a gyászfeldolgozáshoz ez megfelelő), de a gyász örökre megmarad nálam.

A Férjem, a Szerelmem okos, jó szándékú, sármos - csodálatos ember volt, amióta megismertem, így látom és ez az évek során (közös 6 év) semmit sem változott, halálával ez csak tovább erősödik bennem.

Az egykor közösen rendszeresen látogatott helyekre képtelen vagyok egyedül, de másokkal sem ellátogatni (kávéházak, éttermek, egykori kiránduló helyszínek....), mert felkavarnák az érzéseimet.

Halála óta csak "lézengek", fél emberré váltam nélküle :-(

nov. 28. 14:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
41%

Gondolj arra hogy neki forditva már uj párja lenne.

Senki nem akarja azt ha szeret vagy szeretett hogy a másik szenvedve éljen nélkule.

Csak az, aki nem szeret(ett).

nov. 28. 14:58
 2/19 anonim ***** válasza:
61%

Én pl apa sírjához soha nem megyek úgy ki hogy magamat sajnáltatom én hogy szenvedek, hanem őt sajnálom, hogy nem élhet. (Tudom, hogy szeretett élni nagyon.)

Soha nem mutatom ki még a sírjánál sem az egomat, hogy én szegény elveszett. Soha nem kérek tőle semmit hogy fentről esetleg segítene e. Tudna e.

Tudom hogy azt akarja erős legyek és eletképes és végigtudjam vinni az életem es büszke lehessen rám.

Általában mikor megyek kifelé a kapuban kezdek csak el könnyezni is. És nehéz visszajönni a reálba.

nov. 28. 15:01
 3/19 anonim ***** válasza:
*kifelé a temetőből
nov. 28. 15:02
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem magam sajnálom, hanem az elhunyt férjemet, hogy meghalt. És nem sajnáltatom magam a sírnál. Egyébként pedig a férjem halála óta teljesen egyedül állok a lábamon, senki nem támogat - ergo nem vagyok elveszett sem. Megismerkedésünk előtt is teljesen önálló voltam.
nov. 28. 15:18
 5/19 anonim ***** válasza:
32%

Csak furán veszi ki magát hogy ő halt meg én nincs élete, neked van lehet életed és akkor nem ő van sajnálva vagy bármi, hanem az sajnalja magát aki élhet esélyei vannak még. Ez álszent.

Nálad a "labda" de pont te sirsz meg téged kell sajnálnia, annak aki meghalt? Aki nem élhet?

nov. 28. 15:25
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem erről van szó. Szerette, és hiányzik neki. Ez nem sajnáltatás. Persze fel lehet fogni racionálisan is, hogy oké meghalt, ne sajnáljuk magunkat, lépjünk tovább. Ezt mindig könnyű kívülről mondani, van akinek megy, másnak nem.

Előbb utóbb tovább fog lépni, és fog tudni újra ismerkedni. Egyelőre eléggé elment a kedve mindentől. Azért ez mégiscsak egy elég nagy trauma, hogy végre nagy nehezen találsz valakit akit nagyon szeretsz, és pár után vége.

nov. 28. 15:29
 7/19 anonim ***** válasza:
52%
Valahogy mégis túl kellene lépned, tönkreteszed magad így.
nov. 28. 15:38
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát pszichológus kéne neked.
nov. 28. 15:42
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Én 5 éves gyerekkel maradtam egyedül, ő ad erőt a mai napig és sokszor emlékeztet az édesapjára. Azóta eltelt 3 év, most már megbékéltem a ténnyel, hogy ez van sajnos. azt kell javasolnom, ne menj egy darabig a temetőbe, mert sosem jössz ki ebből. Muszáj tovább élned! Nem túlélned a napokat, hanem élned, remélem értesz. Ha nem megy a feldolgozás, fordulj szakemberhez.
nov. 28. 15:45
 10/19 A kérdező kommentje:

"csak furán veszi ki magát" kezdetű válaszadó elég furcsaságokat hord össze, előtte választ is biztosan ő adta.

Akik utána írtak, köszönöm, de az a való, hogy sokáig nem találtam meg a társamat, aztán sikerült, mindkettőnk részéről nagy szerelem első látásra és egy filmszakadás 6 év után, hogy hirtelen meghalt és mindennek vége.

nov. 28. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!