Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt írta hogy darabokra törtem a szívét, látni sem bír és neki megszűntem létezni, akkor elveszítettem örökre?
Ott lehet más is a dologban...
Azert egy szerelmes ember ha valoban szerelmes, az ha nem is azonnal de par nap mulva békíthető.
Csak az lép ki egy kapcsolatbol aki nem szerelmes.
2.-nak.
Ez nem igaz. Lásd a "Szerelemben, háborúban" című, Sandra Bullock film végét. Na én is olyan vagyok.
Talán képes megbocsátani. Ha tényleg fontos neked és megváltoznál, tanultál a hibádból ne add fel. Csak hagyj neki egy kis teret. Írd le neki hogy sajnálod stb és hogy ha úgy érzi hogy már képes lenne megbocsátani és dolgozni rajta akkor írjon ha pedig nem akkor megérted .
Szerintem
Jobb ha békén hagyod!
Mert minden szavaddal hívásoddal üzeneteddel csak teszed alá lovat és ő mindenben csak reményt lát majd.
Ha valoban szakitana le se irta volna mi baja...
Ez tipik onsajnáltatas.
Aki szakit az nem sajnaltatja magát nem vár arra válaszokat azb hanem szakit.m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!